Három nap késés után tesztelhetek délután is?
Figyelt kérdés
Tünetem annyi hogy néha émelygek. Amit megeszek utána kiráz tőle a hideg. Meg a melleim beduzzadtak.2010. máj. 21. 10:03
1/14 anonim válasza:
várd ki a holnap reggelt. nincs már olyan messze és legalább úgy biztosabb az eredmény
2/14 A kérdező kommentje:
Köszike a választ.
De lehetséges hogy most összejött 2 év után?
2010. máj. 21. 10:05
4/14 A kérdező kommentje:
Tudom csak már nagyon izgulok :)
2010. máj. 21. 10:06
5/14 anonim válasza:
Szia!
Valóban koncentráltabb a reggeli vizelet, de szerintem ha már nagyon tűkön ülsz 3 nap késés után nyugodtan tesztelhetsz.Nekem 2 nap késés után esti pisiből erős pozitív lett a tesztem.Persze ezt embere válogatja, kinek hogyan emelkedik a hcg szintje.
Drukkolok!
30 hetes km.
6/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm :)
Neked pedig gratula
2010. máj. 21. 10:10
7/14 anonim válasza:
Nekem már mensi előtt két nappal kimutatta délután. Nyugodtan tesztelj!
8/14 anonim válasza:
Nekem a harmadik napon délután mutatta ki, előtte negatív volt. Drukkolok!
9/14 A kérdező kommentje:
Csajok megcsináltam és negatív lett. Úgy hogy várom most hogy megjöjjön.
Köszönöm hogy biztattatok.
2010. máj. 21. 11:08
10/14 anonim válasza:
Szerintem még ne add fel a remény. Két nap mulva tesztelj a reggeli vizeletbol. En is reggel teszteltem és nagyon halvány lett. Csak késobb lett eros pozi. Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!