Gravi-Hcg teszttel lehet tesztelni két nappal a késés után délután? Mutathat már pozit?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 14. 17:01
1/4 anonim válasza:
már mindegyik teszttel lehet késés után egy nappal is legtöbb esetben kimutatja, de reggel jobb mert akkor töményebb a pisi és több benne a hcg. ha van. ha mindenképp délután akarod megcsinálni, elötte legalább 3 orán át ne igyál.. hogy tömény legyen ma csinlod meg? irj majd
2/4 A kérdező kommentje:
igen ma csinálom, bár azon kívül hogy késik más tünetem nem nagyon van. Kissé fel vagyok puffadva, a melleim még annyira sem feszülnek mint egyébként szoktat menszi előtt. Hát nem tudom mi lesz!Amúgy fura lenne ha terhes lennék mert megszakítással ugyan,de védekezünk.
2009. ápr. 14. 17:17
3/4 A kérdező kommentje:
Megcsináltam és negatív. Nem vagyok terhes.
2009. ápr. 14. 18:11
4/4 anonim válasza:
Sajnálom, bár nem tudom hogy miért védekeztek ha babát akartok?! vagy nem is akartok? És most annak kellett szúrkolni hogy negatív legyen? Bocsi csak ez nem derült ki számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!