Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikortól számoljam a menstruác...

Mikortól számoljam a menstruációmat (missed-ab után)?

Figyelt kérdés

Most van meg 1x a mensim. Múlthéten hétfőn fájdogált a hasam és sötétbarna folyásom volt, minimális vérrel egész héten kitartott,de éjszaka szinte semmi. Majd szombaton ténylegesen elkezdtem vérezni, fájt a derekam stb, tehát a szokásos tünetek is voltak. Bocsánat, de nem vagyok tisztába vele, hogy ez mennyire normális. (Dokihoz a jövő héten megyek.)

Köszönöm a válaszokat!

2010. okt. 26. 14:22
 1/1 Grófházy ***** válasza:

nekem missed után 5 hétre jött meg.

Az első nap az amikor ténylegesen véreztél,nem pecsételés és nem barnázás.Tehát nálad szombat.

A pecsételés meddig tart,az egyénenként különböző.Attól függ milyen ütemben tud a tested kitisztulni.

Én utána 1 hétig barnáztam,aztán jött egy nagyobb darab valami (véralvadék)és megszűnt minden.

n

2010. okt. 26. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!