Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha rendszertelen a mensim,...

Ha rendszertelen a mensim, hogy számoljam ki a peteérést?

Figyelt kérdés
Van úgy, hogy 29-30-34 és eddig a leghosszabb 36 napos ciklusaim voltak. Babát szeretnénk és így elég nehéz kiszámolni. Tippek?
2011. aug. 31. 21:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonlóan változó a ciklusom, voltam dokinál is, mert lassan egy éve nem jön a baba. Ő azt javasolta, hogy hőmérőzzek és minden hónapban a 13. napon kezdjem az ovutesztelést, ez így elég tuti:) Ha nem akarsz így belemélyedni, akkor vannak a neten kalkulátorok, ahol 3 ciklus hosszának átlagából számítja ki melyek a lehetséges legtermékenyebb napok.
2011. aug. 31. 22:59
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem az ovutesztelés a legjobb, a hőmérőzés bonyolúlt, kell minimum 3 hónap mire megérted mi-miért van. :) Vaterára felmész, és beütöd, hogy ovulációs teszt. Rendelj belőle 10-20 darabot, vagy amennyit jónak látsz, és mellé kérj terhességi tesztet is. Kb 75 ft-ra jön ki darabja. Kb 3 nap alatt megérkezik hozzád, és még mindig olcsobban kijössz, mintha a gyógyszertárba vennél magadnak 1 terhes tesztet...

A ciklusod 13. napján elkezded használni (használati utasítás van mellé rakva) és az egyértelműen kimutatja, ha peteérésed van. És akkor lehet akciózni... :):):)

Szerintem ez a legmegbízhatóbb, és a legegyszerűbb megoldás is. :) Nekünk az első hónapban összejött vele a babóca. :) Sok sikert.

16 hetes km..

2011. szept. 1. 09:00
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,már én is nézegettem az ovu tesztet szerintem is kipróbálom. Már van egy 2 éves kislányom Vele is 6 hónap után sikerült teherbe esnem.
2011. szept. 1. 12:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha a ciklusod harminc napos, akkor ovud kb.

a tizenötödik (tizenhatodik) napon van -

2014. okt. 29. 20:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Átlagot vegyél -
2014. nov. 24. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!