A rendszertelen ciklus befolyásolja (mennyire) a
peteérést?
Figyelt kérdés
Ezt olvastam. Mennyire igaz?
Mit értünk rendszertelennek?
2010. jún. 8. 18:17
1/9 anonim válasza:
Szia!
Rendszertelen pl. ha 2-3 havonta jön csak meg, vagy egyik hónapban 22, a másikban meg 31 napos, aztán 28...Maga a ciklus azonban nem gátló tényező. Egészséges petesejtekkel, petevezetővel és méh-hel még 45 napos ciklusok is lehetnek, és létrejöhet terhesség minden gond nélkül . Az más kérdés, hogyha kihagyások vannak. Annak ott lehetnek bonyolultabb okai is. (pl. ciszta)
2010. jún. 8. 18:25
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, segítesz még?
Fogamzásgátló után így alakultam: 28, 62, 38, 30, 45 ezek voltak az utóbbi kb. fél év eredményei...
Érdemes dokihoz fordulnom? Mit fog csinálni?
Érdekesség, hogy este/éjszaka sosincs meg... Ez mit jelenthet!
2010. jún. 8. 18:37
3/9 anonim válasza:
Kedves kérdező: elmondom az enyém milyen volt: (tavaly áprilisban hagytam abba a gyógyszert) 30 35 73 27 77 83. Ekkor elkezdtem Aviva tornázni, azóta 31 31 peteéréssel. Nem akartam gyógyszeresen kezelni, mert babát szeretnénk, azt mondtam ezt még megpróbálom, mielőtt gyógyszert veszek be. Petetérésem nem volt, az utóbbi 2 db 31 napos hónapban volt.
2010. jún. 8. 18:46
4/9 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Ja igen, én is elmentem dokihoz, érdemes vérvételt kérned hormonokra. És aztán gyógyszeres kezelés vagy más alternatíva, amit pl én is említettem, attól függ, te melyikben bízol.
2010. jún. 8. 18:48
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtál, tényleg, és azt is, hogy mit csináljak/kérjek a nőgyógyásztól.
Még egy kérdésem van: az mit jelent, hogy éjszaka nincs menzeszem?
2010. jún. 8. 18:51
6/9 A kérdező kommentje:
Az Aviva tornának utánaznézek!
2010. jún. 8. 18:51
7/9 anonim válasza:
nem vagyok benne biztos, erre feltétlen kérdezz rá a dokinál, de valahol homályosan mintha emlékeznék olyanra, hogy az éjszakai menzeszhiányt a sárgatest -elégtelenség okozhatja (?) De lehet butaságot írok, akkor elnézést!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!