Rendszertelen ciklussal is terhes lehetek?
Figyelt kérdés
Márciusban hagytam abba a gyógyszert. Szept.közepe óta próbálkozunk. ciklus: 35 nap, 39 napos volt az utolsó kettő (nov., dec.) Előtte nem nagyon néztem. Vettem ovu tesztet is. volt már valaki hasonló helyzetben? Normális ez?2008. jan. 8. 12:59
1/5 anonim válasza:
Szerintem ugyanannyi esélyed van teherbe esni rendszertelen ciklussal is! Nekem legalábbis sikerült:)
Nov.25.-én volt az utolsó ciklusom kezdete, elötte pedig 2 hónapig semmi...Most 6 hetes kismama vagyok!!!!
2/5 anonim válasza:
Persze hogy terhes lehetsz, azt mondják a cickafark-palástfű tea segít, mehg vannak más teafélék amik egyrészt beállítják a ciklust másrészt segítenek a teherbeesésben,de ezeknek nézz utána, a gxszertárban is tudnak segíteni.Lehet még hőmérőzni is.És szerintem egy magzatvédő vitamint is érdemes elkezdeni szedni,szerintem beszélj az orvosoddal.
3/5 anonim válasza:
Természetesen lehetsz. Nekem is rendszertelen mégis sikerült teherbe esnem. A léneyeg, hogy tudd körülbelül mikor van az uvolációd.(a hüvelyváladék vizsgálata segít, akkor, van peteérés amikor a cervix váladék jó nyúlóssá válik) A termékeny napokon legalább kér naponta legyetek együtt. Nekem ez bevált.Sok sikert!
5/5 anonim válasza:
Miért ne lehetnél terhes? ebben az esetben legfeljebb a számolásnál lehet gond !! Mármint hogy mikor van peteérés meg ilyenek!! sok sikert!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!