Mihez kezdjek a nagyon rendszertelen ciklussal?
Figyelt kérdés
Már rég be kellett volna álnia (15- 16 lehettem az elsőkor, most 21 vagyok). Volt úgy, hogy két hónapot is kimaradt... Nem szeretnék hormontablettákat szedni, állítólag vannak gyógyteák, amik hatnak. Tud valaki erről valamit?2009. dec. 22. 18:29
1/4 anonim válasza:
Ezt inkább az orvossal kellene megbeszélni, hogy vizsgáljon ki. Vérvétel mindenféleképpen kellene és lehet hogy hormonzavar miatt marad ki de az is lehet hogy éppen csak idegeskedés miatt. Ilyenről is hallottam.
Vannak gyógyteák, a ciklus első felében cickafark teát a második felében palástfüvet kell inni. Van itt erről sok info keress rá, mert lehet felcseréltem sorrendet.
2/4 anonim válasza:
Nekem is rendszertelen, pedig semmi bajom. Minek kéne bármit is szedni emiatt? Nem betegség ez.
3/4 anonim válasza:
fogamzásgátló tabi megoldás lehet rá..
4/4 anonim válasza:
Kérdező! Azt megkérdezhetem hogy voltál-e már fiúval?
Amúgy nekem is ugyan ez a problémám és én hétfőn megyek orvoshoz :'( 17 vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!