Miért mutat szellemcsíkot a tesztem? Milyen véleménnyel vagytok a Lily tesztről?
Kétcsíkos??? Sajna azt nem merném állítani, mert már 2 héttel ezelőtt is csináltam ezt a tesztet és akkor is úgy nézett ki hogy az ún. szellemcsík megjelent és kb. fél napig volt csak látható..... ezért nem igazán tudom mire vélni....és most is kivehető , vagyis tényleg látható csík van de nangyon-nagyon-nagyon halványan...
Lehet, hogy ez a fajta teszt nem túl jó????
Szia
A lilly teszt képes "szellesekedni" hidd el nekem. Én, sajnos jó párszor bedőltem már neki. Szerintem vegyél egy jobb minőségű tesztet pl: Gabriell vagy a coraxosak is jók.
És tesztelj azzal. Sok sikert.
Amúgy az benne a pláne, hogy egész évben pontosak voltak a ciklusaim, még a dokim is azt mondta hogy nem lát semmi gondot, akadályát a babának....a ciklusaim beálltak 22-24 nap közöttire. ezért is furcsa nagyon hogy most meg már mióta nincs semmi....
Vettem kb. 1 hónapja PG/53 ovu mikroszkópot, ami akkor majdnem egy hétig páfrányos volt majd azóta egyfolytában egy-két nap páfrányos, majd egy-két nap vegyes felvátva.....
Szia!
Nekem teljesen jót mutatott a Lily teszt, kicsit halvány volt, de kétszer is jót mutatott! A mikroszkópot én is használom, és amikor "végig" páfrányos volt, akkor utána ki is derült, hogy terhes vagyok! Sajnos utána elkezdtem picit vérezgetni-hol barnás, hol egyértelműen véres volt- és elvetéltem. Mindenképp látogass el a dokidhoz!!! Az a biztos!!!
Minden jót kívánok!
Engem a Lily legalább 10-szer szivatott meg eddig, azóta már végképp nem veszek olyat...
Mindig szellemcsíkos nekem!
Úgy van értelme megvenni, hogy az első, ha szellemcsíkos, vagyis negatví, akkor a másodikat megcsináűlod 1 hét múlva. Ha ugyanolyan, akkor nincs baba, mert baba esetén bizony erősödnie kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!