Jövőre babát szeretnénk a párommal, és én már 6 éve szedem a fogamzásgátlót. Mercilont szedek, a dokim szerint jó gyógyszer. Aki szintén ezt szedi, milyen véleménnyel van róla?
én is ezt szedtem nagyon sokáig.Tovább mint te.Nekem nem voltak tőle panaszaim.Amikor abba hagytam,(baba miatt)
3 hónapig "rendesen" menstruáltam,úgyértem a szokásos ciklushossz megmaradt.De utána elkezdtem össze vissza mensisni.Elmentem dokihoz,elküldött vérvételre,és kiderült nem volt peteérésem,és ez okozhatta az össze-visszaságot.' 1 hónapos gyógyszerkúra,addig védekezni kellett,mert ha sikerült volna a gyógyszer miatt nem tarthattuk volna meg.ÉS a következő hónapban tehes is lettem.Lehet nem ártana letenni,és vaami más módszerrel védekezni. mielőtt elkezdiketk a projektet,egy átfogó kivizsgálás biztos jó.Max megbizonyosodhatsz róla,hogy minden ok,ha viszont valami bibi adódik,mint nálunk,akkor van időd a kezelésre.Talán nem hiszed el,de repülnek a hetek és a hónapok,főleg ha ilyesmiről van szó.
2. válaszolónak!
Én is pont attól félek, hogy mire az abbahagyás után belekezdhetnénk a babaprojektbe, addigra bekeveredik a mensim. Ha lesz egyáltalán normális. Nekem gyógyszer előtt rendszeres volt, remélem azért nagyon nem kavart be. Viszont júniusban lesz az esküvőnk, na ha én az előtt abbahagyom a gyógyszert, és elkezdek összevissza vérezgetni, az csúcs lesz. Mármint az idegeskedés miatt gondolnám. Végül is a babának ideális körülmények közé kell érkeznie utána (már ha van ilyen :-(), úgyis kivárom a megfelelő időt, még akkor is csak 28 éves leszek legrosszabb esetben ha egy évig sem jön össze semmi sem. De azért reménykedek. Köszi a válaszokat!
szia
én ugyan trilegort szedtem 7 évig, én is migrénes voltam.
az első gyógyszermentes hónapban nem a menstruációm, hanem a babó jelentkezett.
sok sikert
4hónapos, egészséges kisfiú anyukája.
2-es vagyok.
Én letennem a tablettát,és 3 hónap múlva kérnék egy vérvételt.Ha gond lesz(bár ne legyen) akkor van időd "bőven" a kezelést végigcsinálni,és a gyógyszer után lesz egy kis ideje a testednek is kitisztulni.
Én a tapasztalataim alapján ezt tenném.Ja és egy naggyon jó doki az első lépés!!!!HA valakinek prolaktin gondja van,előszeretettel nyúlnak a clomidokhoz(Bromocryptin és társai),holott lehet egy célzott prolaktin kezelés elegendő lenne,csak hosszadalmasabb,de a későbbiekre nézve is jobb megoldás.Ezt a kezelést egyszer kell végigcsinálni,ez áttör egy un.gátat a kúra alkalmával,és beáll a normál szintre.Valakinél pár hónaig kell szedni,valakinél évekig.Érdemes időben elkezdeni.Ha bármi kérdés van jeletkezz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!