28 éves vagyok, férejem 32. 4hónappal ezelőtt szültem ikergyermekeket. Szeretnénk majd nekik kitesót (nem hitel babák,szerencsére nincs hitelünk,nem is akarunk) szóval a lényeg történt baleset,nem mentünk eseményutániért folyt lent??
10 ugyanígy voltam én is a fiammal
Négy hónapos koráig oké volt minden utána vége szakadt a jónak.
Most két éves, és nincs az az isten, hogy mellé még egy újszülöttet vállaljak...
8
"Első, igen, szerencsére az ikreim bebizonyították,hogy bírok velük, nem sírosak🙏 átalusszák az éjszakát is már 2hónapja🥰"
Hát kedvesem,a java még ezután jön, amikor annak is örülni fogsz,hogy lyuk van a popódon.A gyerekem 5 hónapos koráig én is ilyen"laza" voltam,sosem sírt, jól evett jól hízott,nézelődött,mindenre is volt időm,filmeztünk is,randiztunk is,mert délután 18-éjfélig tutira nem ébredt a gyerek.A felnőtt életem legbékésebb legboldogabb legnyugodtabb időszaka volt.Aztán elkezdett kúszni mászni pakolni, akaratoskodni,éjjel nem aludni,aztán dackorszakozni,aztán az egyre több probléma,és 3 éves koráig öregedtem 30 évet,és beleőszültem.
Jah és tök cukik,4 hónaposak,ottmaradnak ahova leteszed,de 8 hónap múlva nagy pocakkal rohanhatsz amikor ketten kétfelé mennek.
Én nem hiszem el,hogy van ennyire mazohista ember.
Az írásodból nem lehet kibogozni semmi értelmeset, ami fogantatásra vonatkozik, így inkább azt ajánlom, menj el orvoshoz, és próbáld meg elmagyarázni neki ezt a katyvaszt.
Mindenesetre a hozzáállásod nagyon nyegle, rossz ötlet lenne így bevállalni még egy gyereket. Hidd el, ez a négy hónap piskóta volt. Ilyenkor még az én gyerekeim is átaludták az éjszakát, az egyiknek hangja sem volt. Nem lesz ez mindig így.
És ne haragudj meg, de milyen "baleset"? Hogy lehet véletlen b.szni?
14, elesett és pont ott volt egy bráner.
Vagy beleakadt a kuki a punciba.🤣🤣
A kérdéshez nem tudom hozzászólni,hiszen tudnod kellene,hogy ha pozitívat tesztelést majd,akkor terhes vagy,ha nem akkor nem. Ha orvos azt mondta alehet (én ebben kételkedem,de ez legyen az én bajom) akkor ki a gyakori népe,hogy felülbírálja...
Off,az én baba meg pont hogy négy hónapos kortól lett kicsit jobb. Addig ordított,meg sokszor,Han nem hallotta senki,én is. Kolikad volt -gondolom- mindent is kipróbáltunk semmi se vált be,majd egyszer csak vége szakadt. Életem kegeslegeslegeslegnehezebb négy hónapja volt. Aztán jött egy nyugisabb egy két hónap,utána fogzas,mizgasfejlodes,szepa,holdalas,stb és megint káosz van,idestova tizenöt hónapos a kiscsajom. De semmi sem volt olyan nehéz mint az első négy hónap orditasa és maximális alvásmegvonása..bár még most is keveset alszunk..na mindegy,egy valamit akarok ebb kihozni,ez az én tapasztalatom a saját és a szuksebb tágabb környezetemben: durván kétféle lehetőség van: az eleje iszonyat nehéz majd "könnyebb"a könnyebb nagyon idezojel azért...illetve az eleje álomszerű,majd beüt a krach,vagy legalábbis durvult a helyzet. Olyat én emg nem hallottam,hogy egy baba "jó" baba volt mindig is és úgy is maradj. A te döntésed ,de én azt tartanám felelősnek,ha az ikreidre koncentrálnál.
Tyű, bátor vagy :D az én lányom 8 hónapos koráig egy álom volt. 6 hetes kora óta átaludt minden éjszakát. Azóta 15 hónapos és fél éve nem alszunk 🤣🥲 van olyan éjszaka, hogy 4 órákat fent van és képtelenség elaltatni. Ha beteg akkor másfél óránként kel. Persze lehet a te gyerekeid továbbra is jó alvók lesznek, de azért ezt ne vedd készpénznek. Én is azt hittem hogy milyen mázlista vagyok, aztán tessék. Akartam kistesót, de már úgy érzem, hogy ezt még egyszer tuti nem csinálom végig.
Egyébként ha késik tesztelj és kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!