Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Parommal a jovobe szeretnénk...

Parommal a jovobe szeretnénk majd kisbabát. Viszont fogamzasgatlot szedek. Mikortol lehet gyogyszer elhagyas utan probalkozni? . Lenyeg 1el lejjebb. N

Figyelt kérdés

Fogamzasgatlot szedek mar 3 eve. Babat szeretnenk. Ahoz hogy lehessen hany honap elhagyas utan lehet probalkozni? Tehát ha pl februarba befejezném a szedeset akkor kb juniusba osszejohetne mar a baba? (Valami olyat hallottam hogy gyogyszer elhagyas utan meg 3honapot ved. Nemtom mennyire igaz)

Koszonom elore is a normalis, igaz valaszokat!

2019. jan. 7. 16:39
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem kérdezd meg az orvosodat,mert ha csak úgy abba hagyod az lehet nem tenne jót egészségügyileg.
2019. jan. 7. 16:46
 2/8 anonim ***** válasza:
Fél évet minimum várni kell, de inkább 1 év.
2019. jan. 7. 16:52
 3/8 anonim ***** válasza:
A mai fogamzásgatlóknal nem kell sokat varni. Olyat is hallottam mar sokszor,hogy fogamzasgatlo elhagyasa utani napokban lett terhes, de altalaban 1 honapon belul.
2019. jan. 7. 17:15
 4/8 anonim ***** válasza:

"gyogyszer elhagyas utan meg 3honapot ved"

ja, hogyne. más meg fosint egyet, vagy elfelejt beszedni 1 darabot, és máris bekapja a legyet.

2019. jan. 7. 17:56
 5/8 anonim ***** válasza:
1 db kihagyása is vezethet nem kívánt terhességhez, nem kell ahhoz 3 hónap. A 3 hónap inkább arra igaz, mire beáll a ciklusod, hiszen a tabletta szedése mellett nem menstruálsz, hanem megvonásos vérzésed van.
2019. jan. 7. 18:18
 6/8 anonim válasza:
A legjobb szándékkal segítünk, de igazából az orvosodat kérdezd, valószínűleg ő tud olyan dolgokról is amikről mi nem, ezért jobb tanácsot is ad.
2019. jan. 7. 19:23
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem a sajátom 3 hónapot javasolt, és lindynettet szedtem.

Ha elhagyod a gyógyszert onnantól nem véd!!! Nem véletlen, hogy egy hányós-hasmenéses sztoritól terhes lehetsz gyógyszer mellett. Minden butaságot nem kell elhinni.

2019. jan. 8. 10:26
 8/8 A kérdező kommentje:
Rendben, koszonom a segitseget!
2019. jan. 8. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!