Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szellemcsíknak van negatívja?...

Szellemcsíknak van negatívja? Megnéznétek?

Figyelt kérdés

Holnapra nem várom, tegnap óta kb. ilyen halványak a tesztek. Próbáltam benyilazni, de az sem sikerült, nem tudom a képen látszik-e valami... Ráadásul a kontroll csík sem az igazi...

[link]

[link]

2010. okt. 24. 11:09
1 2 3 4 5
 31/49 A kérdező kommentje:
Ó, már a mellem sem feszül... :(
2010. okt. 25. 16:16
 32/49 A kérdező kommentje:
hol vagytok csajok? :(
2010. okt. 25. 19:28
 33/49 anonim ***** válasza:
hát nem tul biztató ne haragudj.bár nagyon rossz a kép.szinte semmi nem látszik,nem tudsz élesebbet csinalni?ez a reggeli teszt?
2010. okt. 25. 20:19
 34/49 A kérdező kommentje:

nem haragszom, legyetek őszinték!

nekem picit erősebbnek tűnik élőben, tehát látni messzebbről is. Sztem holnap újratesztelek, ha addig nem jön meg, ha az sem erősödik, akkor nem tudom, mi van...

Csak a párom telójárol tudom feltenni a képet,de ő csak későn ér haza, ha meg fényképezővel csinálom, akkor meg minden fehér a vakutól.

Majd holnap... :(

2010. okt. 25. 20:24
 35/49 A kérdező kommentje:

sziasztok!

Hát megvolt a mai teszt is! :)

Szerintem bíztató (2őt is csináltam, mert a controll csíkot is már halványnak látom...)... De még félhomályban is látszik a csík, lámpafénynél meg elég messziről is. Még mindig nincs teljes öröm, nem tudom mikor fogom elhinni, hogy tényleg van remény...

Délután felteszem a képet!

2010. okt. 26. 06:05
 36/49 anonim ***** válasza:
az őrületbe gergetsz,olyan kiváncsi vagyok már,menj orvoshoz inkább az majd megmondja.remélem neked baba lesz,szerintem biztató hogy mindegyiken látni második csikot.
2010. okt. 26. 08:23
 37/49 anonim ***** válasza:
mutasd a képet!!
2010. okt. 26. 09:39
 38/49 anonim ***** válasza:
amugy ha terhes vagy akkor már 2 hetes ugye?vagyis akkor már azért jobban kellene látszani a csiknak föleg ha egymás utáni napokban tesztelsz,amiota várod az erösebb tesztet már elmult két nap és azota már egyértelmübb kéne legyen a csik nem ?nagyon kiváncsi vagyok már
2010. okt. 26. 10:29
 39/49 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

2 hetes? Hát két hete volt a szex, ha erre gondolsz. :)Tegnap, ma van a nemvárt napja. Ma megjött a másik teszt is, ami elvileg 10es, teljesen egyértelműen ott volt a 2. csík kb a 2. perctől.

orvoshoz (bár már most mennék legszívesebben), csak 2 hét múlva megyek, addigra van szívhang. persze ha lesz vérzés, akkor előbb is! Amire sajna van esély, mert az elsővel is volt...

Na minnyá jön a kép!

2010. okt. 26. 13:12
 40/49 A kérdező kommentje:

ez a mostani, délutáni teszt!

[link]

2010. okt. 26. 13:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!