Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szellemcsíknak van negatívja?...

Szellemcsíknak van negatívja? Megnéznétek?

Figyelt kérdés

Holnapra nem várom, tegnap óta kb. ilyen halványak a tesztek. Próbáltam benyilazni, de az sem sikerült, nem tudom a képen látszik-e valami... Ráadásul a kontroll csík sem az igazi...

[link]

[link]

2010. okt. 24. 11:09
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:

ne éld bele magad ez az enyém 2 hónapja:

[link]

nagyon nagyot csalodtam,fájt a cicim és a derekam is.és nem lett baba sajnos.ez nagyon elszomorito volt.de neked azétt drukkolok majd ird meg mi lett.nekem rá 1 hétre megjött.

2010. okt. 24. 14:59
 12/49 A kérdező kommentje:

Persze, megírom!

Hát ez nem jó hír. De egyébként a nyilat jó helyre tettem, csodálom, hogy láttok bármit is, mert elég rossz a kép...

Lassan bedilizek ettől a várakozástól...

ha délután is csinálok egyet, az még nem lenne erősebb, ugye? mert ha nőne a hcg, akkor ez meg nem reggeli... Nem?

2010. okt. 24. 15:20
 13/49 anonim ***** válasza:
A délutáni még valóban nem lenne egyértelműen erősebb, szerintem inkább várj.
2010. okt. 24. 15:30
 14/49 anonim ***** válasza:
utolso vagyok,csinalj egyet reggel,ha az is poz.akkor szerintem van remény de ha negativ akkor teljesen biztos hgoy sajnos nincs baba.nekem másnap reggel negativ lett.vegyél másfajta tesztet,clearblue-t,az szerintem a legjobb.sok szerencsét én szoritok neked.
2010. okt. 24. 15:31
 15/49 anonim ***** válasza:
tudtam hogy még irok valaki ir elöttem ,utolsó elötti voltam
2010. okt. 24. 15:32
 16/49 anonim ***** válasza:
Én halkan gratulálok!:-)Holnap írj majd ha teszteltél!
2010. okt. 24. 16:27
 17/49 A kérdező kommentje:

Persze, sőt délután képet is teszek! Ti tényleg látjátok a 2. csíkot? mert ha én csak itt gépen látnám a képet, nem látnám...

De ha megint ilyen akár-akár lesz, akkor megőrülök, emrt tegnap is ilyen volt... :S

Akkor még az is lehet, hogy egy ciszta "vicceskedik" velem... Cisztának üzenem: nem jó vicc!!! :)

2010. okt. 24. 16:42
 18/49 anonim ***** válasza:

Szia én is látom mindkét csíkot:))

Megkérdezhetem hogy hány nap van még hátra a menstruációdig?

2010. okt. 24. 16:54
 19/49 anonim ***** válasza:
Tuti pozitív!!!!!!!!!!!!nyugi!!!!Reggel sokkal erősebb lesz.) Gratula én is 2 napja teszteltem pozit.)))
2010. okt. 24. 17:02
 20/49 A kérdező kommentje:

Tényleg? Én már nem látom... :)

Hát a ciklus.hu szerint holnap kéne megjönnie. Én általában érzem a peteérést, akkor mindig fáj a hasam, meg sok folyás, stb, és azt is egy nappal előbbre tette. Ha érzés szerint számolom, akkor ma van a 12. dpo. Ha ciklus szerint, akkor 13. de mindkét pé-kor együtt voltunk.

Nem bírok már magammal... De erős leszek, és ma nem csinálok 2 tesztet.... :) A tegnapin is volt vmi paca, pedig délután volt, tuti nem volt túl áztatva, de az elsőnél annyira egyértelműen pozi volt, hogy most még csak félek. Pláne, hogy olvastam, hogy a ciszta is okozhat álpozit...

2010. okt. 24. 17:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!