Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szellemcsíknak van negatívja?...

Szellemcsíknak van negatívja? Megnéznétek?

Figyelt kérdés

Holnapra nem várom, tegnap óta kb. ilyen halványak a tesztek. Próbáltam benyilazni, de az sem sikerült, nem tudom a képen látszik-e valami... Ráadásul a kontroll csík sem az igazi...

[link]

[link]

2010. okt. 24. 11:09
1 2 3 4 5
 21/49 A kérdező kommentje:

de mára mért nem erősödött??? :(Lehet, hogy picit túlspirázom, ha most nem jön össze, többet nem tesztelek nem várt előtt, mert ez ŐRÜLET!!!!!!!! :)

Még 13 óra reggelig...

2010. okt. 24. 17:07
 22/49 anonim ***** válasza:
Szia!Sors társ!!!Egy cipőben járunk.Szerdán teszteltem épp h látható második csíkocskát.Holnap tesztelek én is újra.
2010. okt. 24. 19:12
 23/49 A kérdező kommentje:

Szerda óta hogy bírod ki???? Te Istennő vagy!

Mikor kéne megjönnie?

2010. okt. 24. 19:34
 24/49 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Hááát, asszem megőrülök!!!!!!!!!!! Mintha egy bolhaf..nyit (már bocsi :) ) erősebb lenne az a 2. csík, de még mindig nem az amire azt mondom, hogy: Hurrá, terhes vagyok!!!

délután teszek fel képet, meg elvileg lesz 10es tesztem is, amit majd kipróbálok. :)

Sorstárs! :) Remélem neked egyértelműen baba!

2010. okt. 25. 07:22
 25/49 anonim ***** válasza:
én sem teszteltem szerda óta. elfogyott a tesztem:))))))De ma jön és majd megnézem hogy mennyit erősödött hisz most már délután is ki kéne neki mutatni. Már 6 napja késik úgyhogy remélem baba!!!És nektek is!!!!!!!!!!!!!!!!!!drukk!!!!
2010. okt. 25. 08:21
 26/49 anonim ***** válasza:
tegnapi 14:59-es vagyok,az jo hir ha ma is ilyen lett,nekem egyértelmüen negativ lett.remélem neked azért összejön.sok szerencsét
2010. okt. 25. 08:42
 27/49 anonim ***** válasza:
Szia! Először is nagyon drukkolok!!! A másik, hogy írtad, hogy endós vagy. Kaptál kezelést, és ez a kezelések utáni első hónap?
2010. okt. 25. 10:14
 28/49 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem is volt ilyen tesztem,és ugyanakkor endóm is.Persze,hogy semmi nem lett a dologból.De neked szorítok.
2010. okt. 25. 10:20
 29/49 A kérdező kommentje:

mai kép, de csak negatívba van meg.

[link]

Az endóról: egyszer műtöttek, 6 éve, utána volt szuri is, aztán mikor 4 éve megint előjött, akkor mondták, hogy baba, vagy hormon... A babót választottuk, 2. hónapban sikerült is, nem is számítottam rá. Uh remélem most sem lesz akadály. Azt tudom, hogy tavaly is volt már cisztám, de nem olyan nagy, meg görcsöket sem okozott, de idén még nem nézettem meg. (ne szidjatok le... ha most nincs babó, akkor utána nődoki, meg ellenőrzés).

Szóval a mai teszten, időn belül látszódtak a dolgok, de csak nagyon haloványan, uh még mindig nincs öröm. Péntek óta várom, hogy ideérjen az érzékenyebb teszt, de nem jön... :(((

Mára is az adott reményt, hogy délutánra itt lesz, és az biztos egyértelműbben mutatja meg a dolgokat.

Sorstárs, neked megérkezett a teszt?

2010. okt. 25. 14:25
 30/49 A kérdező kommentje:

eredeti:

[link]

2010. okt. 25. 14:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!