Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szellemcsíknak van negatívja?...

Szellemcsíknak van negatívja? Megnéznétek?

Figyelt kérdés

Holnapra nem várom, tegnap óta kb. ilyen halványak a tesztek. Próbáltam benyilazni, de az sem sikerült, nem tudom a képen látszik-e valami... Ráadásul a kontroll csík sem az igazi...

[link]

[link]

2010. okt. 24. 11:09
1 2 3 4 5
 1/49 A kérdező kommentje:
Kb. 20 perccel a teszt készítése után készült a kép... Akkor volt csak időm, elvileg 10 percig értékelhető.
2010. okt. 24. 11:10
 2/49 anonim ***** válasza:
48%

gratula! tuti hogy baba plane ilyen koran.

nem letezik szellemcsik csak veteles. ha van hcg a szervezetetben akkor van csik...ha keves akkor halvany ha sok akkor eros. a kovetkezo ket napban a hcg szint meg fog duplazodni a szervezetedben ezert erosebb lesz a teszt ha megismeteled

2010. okt. 24. 11:27
 3/49 A kérdező kommentje:
Jujj, jó lenne, ez az első hónap, hogy próbálkozunk, enós is vagyok, uh nagy csoda lenne. Majd felteszem a holnapit is,holnap.. :)
2010. okt. 24. 11:29
 4/49 A kérdező kommentje:
tehát endós, azaz endometriózisom van.
2010. okt. 24. 11:30
 5/49 anonim ***** válasza:
szerintem is baba van a dologban.
2010. okt. 24. 12:30
 6/49 anonim ***** válasza:
Szia! ELőször hogy néztem azt mondom hogy szerintem ez egy pozitív teszt. Bár 20 perc az már elég sok idő, viszont ha tényleg pozitív akkor már holnapra is erősebb lesz utána meg még erősebb ahogy az előttem szóló is írta. Inkább csinálj két nap múlva is, kíváncsi leszek az eredményre! Én drukkolok :))
2010. okt. 24. 12:30
 7/49 anonim ***** válasza:
Szerintem is pozitív. Majd írj, én is drukkolok!
2010. okt. 24. 12:52
 8/49 A kérdező kommentje:

Köszi csajok!!! a 20 perc miatt nem merem én sem pozinak tekinteni még. Most egyenlőre megpróbálom kibírni reggelig a teszteléssel, de sztem az egyértelmű pozi tesztig, vagy míg meg nem jön, én minden reggel tesztelek... :)

A holnap reggelit majd kb 2 körül felteszem ide, ha érdemes. Remélem az lesz! :)

2010. okt. 24. 13:18
 9/49 anonim ***** válasza:

Szia!Nekem 3 óra eltelte után lett a nemvárt előtti napon nagyon halvány pozi,20 perc után meg még nem is látszott.Drukkolok!+++++++

10 hetes kismama

2010. okt. 24. 13:53
 10/49 A kérdező kommentje:

ez jól hangzik!!! :)

De még azért nem élem bele magam... Bár sokan mondták, hogy ha nincs Hcg, akkor 5óra után sem jelenik meg, de majd akkor kezdek picit örülni, ha már egyértelmű lesz!

Az első bébinél nem teszteltem ilyen korán, pár napra meg is jött (akkor el is keseredtem, és vártam a görcsöket-nyaraltunk épp), aztán elmúlt... Most 3,5 éves :) De kéne neki egy hugi sürgősen :)

2010. okt. 24. 14:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!