Mikor jelentkeztek az első terhességi tüneteid, és mik voltak azok?
Figyelt kérdés
jan. 21. 11:57
11/13 anonim válasza:
20 hetes vagyok, még várom a tüneteket...
Nem jött meg és ennyi, ha nem tudnám hogy terhes vagyok fel se tűnne csak kb. mikor érzem a magzatmozgást😅
12/13 anonim válasza:
Semmi olyan nem volt amit kifejezetten ennek tudnék be, bár lehet, hogy volt köze hozzá. Az a tipikus frontszerű migrén, ami tavasszal amúgy is lehet, étvágytalanság, hangulatingadozás, ami nálam teljesen általános. Gyengeség, fáradékonyság ami szintén mindennapos volt eddig is. Sűrű vizelési inger, amiről azt gondoltam, hogy enyhe felfázás (bár kitudja mert nagyon sokat tüsszögtem). Az első gyanús tünet az a híg áttetsző váladék volt amikor meg kellett volna jönnie és a két tűhegynyi (alig észrevehető) vérfolt a tisztaságin. Na ott újragondoltam az életem. Percekig csak néztem, hogy nekem már mindenféle kontakt meg egyéb vérzésem volt, de ilyet még nem láttam. A teszt amit vettem bemártós fajta volt és amikor belepisiltem a kis tégelybe, azonnal feltűnt, hogy sötét színű és nagyon sok, pedig nem csípett és aznap vagy 25x voltam már pisilni. Hát remegve de teszteltem és azonnal jelzett, hogy pozitív.
13/13 anonim válasza:
Utolsó vagyok, a vizelet szaga is teljesen más volt mint a megszokott. Nem mintha amúgy szaglásznám, de megcsapta az orrom egy ilyen furcsa szag mikor bemártottam és a teszten is lehetett érezni miután megszáradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!