Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok! Mik voltak a terhesség...

Lányok! Mik voltak a terhesség első tünetei és mikor jelentkeztek először?

Figyelt kérdés
2020. dec. 9. 22:03
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
72%
Farkaséhség, még mielőtt elmaradt volna a menstruációm, jelentkezett, és az első trimeszterben végig jelen volt. Reggeli nélkül pánikrohamszerű tünetek törtek rám. A húsra viszont rá se tudtam nézni.
2020. dec. 9. 22:07
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Reggel öklendeztem, én a húslevestől undorodtam.
2020. dec. 9. 22:12
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem jött meg, más később sem volt
2020. dec. 9. 22:30
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem voltak tüneteim, csak egyszerűen késett.. a 3-4. napon teszteltem, brutál erős pozitívat...olyan 8-10. hét környékén kezdett hányingerem lenni, ami szerencsére hamar elmúlt, de iszonyatosan fáradékony voltam utána hetekig.
2020. dec. 9. 22:58
 5/16 anonim ***** válasza:

4.héten ólmos fáradtság minden délután. A nemvárt napján ugyanazt éreztem, mint mikor megjön. Émelygés 5.héttől, hányás a 6.héttől.

#26hkm

2020. dec. 10. 04:51
 6/16 anonim ***** válasza:
A nemvárt napig semmi. Utána még 2 napot vártam a tesztel, pozitív lett. Aztán onnan kb 1 hét múlva jött a hányás, iszonyú fáradtság, gyomorégés. 10.héten egyik napról a másikra abbamaradtak
2020. dec. 10. 07:05
 7/16 anonim ***** válasza:

Első terhesség semmi tünet, még a pms is elmaradt.

Második terhesség, 4 nappal nem várt elött egész nap émelyegtem mint aki másnapos, meg is szédültem és nem a petefészkem szurkált hanem a hasam közepén görcsölgettem (méh területen) a tesztem is pozi lett.

2020. dec. 10. 07:37
 8/16 anonim ***** válasza:
Első terhesség váratlanul jött így csak az tűnt fel, hogy 2 hete késik (előtte hagytam abba a gyógyszert és azt hittem az borította fel a ciklusomat) és fájdogáltak a melleim. Második terhesség már tervezett volt, ott a legrövidebb ciklushoz számolva az első késős napon teszteltem egy nagyon halvány pozitívat, majd 2 naponta csináltam tesztet. Összesen 4-et, ami mind szép pozitív volt. Később jöttek az émelygések, szagundor, mell fájdalom.
2020. dec. 10. 08:24
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Első gyereknél semmi, a kimaradó mensi volt az első jel, aztán a 6. héttől jött az állandó rosszulét.

Másodiknál gyakorlatilag beágyazódástól kívántam a vörösbort, amit amúgy világ életemben gyűlöltem, reggel émelyegtem, de nem vészesen és sokkal jobb volt az étvágyam, mint előtte (szükség is volt rá, előtte nagyon lefogytam).

2020. dec. 10. 09:26
 10/16 anonim ***** válasza:
Elmaradás után még 2 hétig semmi aztán vészes hányás...egészen a 36.hétig.
2020. dec. 10. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!