Amikor szoptattatok, akkor milyen tünetek jelentkeztek , hogy terhesek vagytok?
Figyelt kérdés
Pl.:
Nem menstruáltál még szülés óta, akkor honnan tudod, hogy terhes vagy teszt elvégzése nélkül?
2020. nov. 5. 23:56
1/13 anonim válasza:
Terhes tünetek jelentkeztek. Hányingerem volt, pedig azelőtt nekem gyakorlatilag sose. 1 éves volt akkor a kislányom. A 3. babánál viszont semmit tünetem nem volt, ott tényleg nem tudtam. Egyik nap csináltam egy tesztet és pozitív lett, olyan érzésem volt, hogy csinálnom kell egy tesztet. A második babánk akkor 3 hónapos volt, szóval elég váratlanul is ért.
2/13 anonim válasza:
Előző vagyok. Véletlen elküldtem.
Szóval nekem megérzés volt. Én azt tudom ajánlani, hogy ha nem jön meg, de szoptatsz, akkor is csinálj tesztet, ha azt hiszed nem vagy terhes. Mert aztán lehet mégis, és ne, az legyen hogy már mondjuk 12 hetes vagy és nem is tudtam róla.
3/13 anonim válasza:
A szoptatás nem fogamzásgátló, használjatok óvszert, vagy írass fel gyógyszert, van olyan, ami szoptatás mellett szedhető.
4/13 anonim válasza:
#3: hol írta, hogy ez gond lenne? Van aki örül egy új életnek, nem pedig gyógyszert szed ellene.
5/13 anonim válasza:
4-es, azèrt nem mindenki tenyészkanca, hogy alig pár hónapos baba mellè már egyből kell a következő ès annyi gyerek lesz, amennyi összejön.
6/13 anonim válasza:
Nem kell tenyesz kancazni, tök bunkóság.
7/13 anonim válasza:
Mi tervezzük a következőt most 9 hónapos a fiam, de még nem jött meg. Havonta-kéthavonta csinálok egy tesztet.
Első várandósságomnál nem voltak tüneteim, nem tudom, most lesz-e.
8/13 anonim válasza:
Tapasztalatom nekem ezen a téren nincs, de logikusan nézve havonta egy tesztet elvégezni nem megterhelő :) Sok sikert, ha babát szeretnétek :)
9/13 anonim válasza:
Szerintem ilyenkor havi 1 teszt és nagy meglepetés nem tud történni. 🙂 Körülbelül minden hónapban ugyanakkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!