Akik szoptattátok a babátokat, de egy idő után magától apadt el a tej, miből tudtátok, hogy már biztosan nem elég a babának?
14 hós a kislányom. Még szopizik, de úgy érzem nincs meg az ajánlott 500 ml.
Mikor kezdjek el junior tej italt adni neki?
Nem volt olyan nyugodt már szopizás után, hamarabb kérte a következő adagját, ha az szilárd is volt.
Meg érezhetően kevesebb, hígabb lett a tejem. Így, elválasztottam, meg szinte ő is magát.
Az esti szopi hiányzott neki sokáig, de azt, kiváltottuk a cumival, amit 2 éves korára el is hagyott magától.
Köszönöm a válaszokat.
Néhány napja érzem csak, hogy nyugtalan a szoptatás közben és nem hallom, hogy annyit nyelne mint korábban.
Igen, szinte mindent eszik már, úgyhogy, csak a tej alapú táplálék hiánya miatt aggódtam, de azthiszem el is kezdjük a tejitalt.
Arra azért készülj, h nem biztos hogy könnyű menet lesz.
Nálunk "megunta" a szopizast a lányom, így 11 hós korára szinte elapadt teljesen, nem is igényelte utana, viszont nem issza a tápszert, tejitalt.
Egesznap kinlódok, hogy legalább összesen 300ml meglegyen, már azzal keverem ki a zabkását is.
De ő eszik más tejterméket is
Egy jó párat kiprobaltunk, többféle üvegből stb.
De kívánom, hogy neked ne legyen ilyen tapasztalatod :)
Hú, köszönöm, mástól is hallottam, hogy nem igazán szeretik a babák ezt a tejitalt.
Eszik sajtot, meg joghurtot, de minimális mennyiséget, szóval remélem elfogadja majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!