Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok! Mik voltak a terhesség...

Lányok! Mik voltak a terhesség első tünetei és mikor jelentkeztek először?

Figyelt kérdés
2020. dec. 9. 22:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

a vörösbort??? de érdekes...és ittad is a terhesség alatt???

csak azért mert én is szeretem a vörösbort (de tényleg csak egy decit szoktam inni kis pohárral , viszont egy héten belül többször is megkívánom a nehezebb ételekhez...)

szóval én megértem , ha ittál néha..:D

szóval milyen sűrűn ittál?

2020. dec. 11. 19:47
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
4es vagyok. Világ életemben szerettem egy jó pohár hideg sört, egy finom házi vörösbort, aztán ugye várandósság alatt ez persze nem játszik olyan mértékben. De aztán gondoltam én, a 8-9. Hét környéen, hogy megiszom egy deci bort a vacsorához. Hát, mint a muraközi, álltam a mosdó felett 1 órát.. durva volt . Aztán ahogy a rosszullétek elmúltak, én néhanapján megittam magamét. Ne úgy értsd. De 1-1 deci jó minőségű vörösbor lecsiszott, inkább csak csak segít, mint sem árt. Én speciel akár hetente 2x is megittam 1-2 decit. Tökéletesen egészséges 10 hónapos fiam van:)
2020. dec. 11. 21:30
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

jajjjj de jó ezt olvasni kedves utolsó, mert eddig mindenki aki hallotta, hogy én márpedig nem szeretnék a kis borocskámról lemondani, ha jól esik nekem ugrott, hogy úriisten beteg lesz a gyerek még a barátnőm is, aki konkrétan orvosi biotechnológiát tanult, és már a doktoriját csinálja..:D Számomra annyira furcsa, hogy még nagyon intelligens emberek is ebben a tévhitben vannak, miközben régen még az orvosok javasolták az alkoholt (nyilván kis mennyiségben) a vashiányra, görcsökre...

Akkor is egészséges babák születtek, ahogy én is egészséges vagyok..

2020. dec. 11. 21:47
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Na igen. Én mindig azt mondtam, mondom is, hogy az álszenteket hagyjuk. Pár hónapos babákat vegán étrendre szoktatni, stb????? Régen mi volt? Pálinkával inditottak minden egyes napot kb, a várandósok is...megittak 3 erős feketekávét mellé, és szürcsölték a frőccsöt, mustot. szalonnán, kenyeren éltek...nem volt ágynyugalom, hogy jajj te most veszelyeztetett terhes vagy, mert tüsszögtél egyet.. a minőseg a baj, ami az évek során változott. Nekem most már 10 hónapos a babám, de ha este elalszik, bizony cisszen egy két sör, vagy lecsúszik pár fröccs. Persze nem minden este, és hozzáteszem, nem szoptatok, a gyerek alszik este 9től reggel 7-8ig. Lehet piszok szerencse, de szuperül megvan mindenki, és kiegyensúlyozottak vagyunk..(nem..nem kell ehez az alkohol, de ha jólesik, és megtehetem, iszom néha:) )
2020. dec. 11. 22:32
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
egyetértek utolsó...:) mondjuk azt nem bánom, hogy táppénzre lehet menni és nem kell végig dolgozni..:D
2020. dec. 11. 22:46
 16/16 anonim válasza:
Az első miért lett lepontozva???
2021. ápr. 10. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!