Aktus után mennyi idővel jelentkeznek a terhesség első jelei? És mennyi idő után mutatja ki a teszt az eredményt leghamarabb?
Figyelt kérdés
2021. febr. 25. 22:00
1/9 anonim válasza:
Menstruacio után 10 nap
De ha veszel tesztet minden rá lesz írva pontosan
2/9 anonim válasza:
Aktus után kb 2-3 hét múlva elmaradt menstruáció az első jele. És egy erősebb teszt akár már aznap is kimutatja
3/9 anonim válasza:
Ha az aktus pont ovukor volt kb 9-10 nap, ha előtte, mert a sperma 3-4 napot is várhat bent, akkor 13-14 nap
4/9 anonim válasza:
A terhessègi tesztek általában az elmaradt menstruáció napjátol kezdve mutatják ki. A tünetek 4-5 hèten jelentkeznek èrezhetőbben de akinek érzèkenyebb a teste annak jelentkezhetnek hamarabb is :)
5/9 anonim válasza:
Én 1 hét késés után csináltam tesztet az már pozitiv volt.
Tünetem nem volt talán a teszt előtti napon az tűnt fel hogy füstölt kolbász után krémeset ettem.
Amugy 12 hétig iszonyat fájtak a melleim de nem vettem tünetnek mert mielőtt meg jön is szokott fájni.
Érdekes amúgy mert mióta szültem és újra menstruálok ez a tünetem teljesen megszűnt
6/9 anonim válasza:
4 gyermekes anyukaként én még várom az első tünetet... 😄 nem kell lennie semminek, csak lehet. Tesztet a leghosszabb ciklusod napján érdemes csinálni, ergo ha gyakran késik 5-6 napot, én azt kivárom.
7/9 anonim válasza:
Hat semmi nem volt.
Ha tunet az h megorultem a sultkrumpliert es a narancsert akkor ennyi.
De egeszsegileg sokkal jobban ereztem magam mint nem terhesen. Tobb enegriam volt jobban porogtem. A hangulatom is jobb volt.
8/9 anonim válasza:
Ha tervezett baba, akkkor érdemes csinálni, ha elmaradt 1-2 napja a menstruáció. Ha inkább "baleset" volt és nagyon nem középidőben, akkor olyan 18 nappal aktus után, addig ha negatív, mindig kétesélyes. Tünetekre nem lehet alapozni, mert simán az izgulás meg a menzesz közeledte is produkálhat bármilyen tünetet, mint kívánósság, pisilhetnék, hányinger, puffadás, mellfeszülés és hasonlók..., másnak meg ugye semmilyen tünete nincs terhesen se.
9/9 anonim válasza:
Leghamarabb 2 hét mulva mutatja ki és 4 hét mulva lesz tünet,ha egyáltalán lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!