Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Prima Dm-es teszt! Szerintetek?

Prima Dm-es teszt! Szerintetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Furcsa érzések, tünetek miatt csináltam a ovu utáni 8-9-10.napon.

Prima teszt, Dm-es, tudom, nem a legjobb a vélemények szerint.

3 nap reggelén csináltam őket, az első az egy full negatív összehasonlítva a maival, a másik a tegnapi csak az már megszáradt.

Szerintetek ? 10-es erősségű.

Viszont a 10es facelle ma délután negatív lett. Mi lehet, mégis más az érzékenység? Mivel kaphatnék pontos eredményt, clearblue?

4 nap van hátra kb, tehát hétfő-kedd körül jönne meg, mikor teszteljek újra, illetve ti mit láttok ezen ? :s

[link] - tegnapi

[link] - ma reggelim összehasonlítva a tegnap előtti full semmivel.

jan. 12. 18:39
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Amúgy a férjem se látja, max "valamit" bár neki szar a szeme:D olyat is hallottam h valakinek lassan termelődik a HCG és csak a mensi után napokkal lesz egyértelmű pozitív, szóval érdekes...
jan. 13. 06:52
 12/22 anonim ***** válasza:

Szia! Teszteltél azóta? Körülbelül ugyanott tartunk a ciklusban és én is ilyen tesztet vettem.

[link]

Az első száradási csík, fél nap után, a másik időn belül lett ilyen. Meglátjuk...

Drukkolok 🙂

jan. 14. 09:35
 13/22 anonim ***** válasza:

12-es vagyok, így nézett ki az első tesztelés után

[link]

jan. 14. 09:45
 14/22 anonim válasza:

Néha nem lehet megérteni a teszteket

Este csináltam a tesztet, szinte alig lehet rajta valamit látni [link]

Ugyanaz a teszt reggel megnézve [link]

jan. 14. 19:20
 15/22 A kérdező kommentje:
Én sem értem... holnapra várom, de szerintem nem merek tesztelni, csak pár nap után... amúgy lehet más fajtával kéne, ez érdekes dolgokat mutat ezek szerint nem csak nálam.
jan. 15. 18:07
 16/22 anonim ***** válasza:

Soha nem volt szellemcsíkos, ahogy már korábban is írtam. Igaz, én csak a nemvárt napján teszteltem, addig nem akartam parázni. Aznap szép erős csík lett rajta. Amikor nem estem teherbe, teljesen fehér maradt.

3-as

jan. 15. 18:11
 17/22 A kérdező kommentje:
Kedves 3-as, örülök hogy nálad működött, de időn túl ez tényleg fura nálam és a másik hozzászólónál is. De érdekes. Mindenképp ismétlek majd pár nap múlva, ma néztem pont elfogyott a boltban.:)
jan. 15. 18:15
 18/22 anonim válasza:
Na mi lett? :)
jan. 21. 07:56
 19/22 anonim válasza:
borzalmas ez a Prima teszt, nem ajánlom senkinek. kettőt is csináltam belőle, mindkettőn azonnal megjelent egy második csík is, halvány, de világosan kivehető. A nőgyógyászom mondta, hogy mivel nem egyértelműen rózsaszín a csík, lehet, hogy mégsincs terhesség. A többi teszt mind negatív lett. Szerintem ez iszonyú félrevezető.
aug. 27. 21:50
 20/22 anonim válasza:
Érdeklődnék lett baba? 😁
okt. 3. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!