Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Prima Dm-es teszt! Szerintetek?

Prima Dm-es teszt! Szerintetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Furcsa érzések, tünetek miatt csináltam a ovu utáni 8-9-10.napon.

Prima teszt, Dm-es, tudom, nem a legjobb a vélemények szerint.

3 nap reggelén csináltam őket, az első az egy full negatív összehasonlítva a maival, a másik a tegnapi csak az már megszáradt.

Szerintetek ? 10-es erősségű.

Viszont a 10es facelle ma délután negatív lett. Mi lehet, mégis más az érzékenység? Mivel kaphatnék pontos eredményt, clearblue?

4 nap van hátra kb, tehát hétfő-kedd körül jönne meg, mikor teszteljek újra, illetve ti mit láttok ezen ? :s

[link] - tegnapi

[link] - ma reggelim összehasonlítva a tegnap előtti full semmivel.

2024. jan. 12. 18:39
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Amúgy a férjem se látja, max "valamit" bár neki szar a szeme:D olyat is hallottam h valakinek lassan termelődik a HCG és csak a mensi után napokkal lesz egyértelmű pozitív, szóval érdekes...
2024. jan. 13. 06:52
 12/22 anonim ***** válasza:

Szia! Teszteltél azóta? Körülbelül ugyanott tartunk a ciklusban és én is ilyen tesztet vettem.

[link]

Az első száradási csík, fél nap után, a másik időn belül lett ilyen. Meglátjuk...

Drukkolok 🙂

2024. jan. 14. 09:35
 13/22 anonim ***** válasza:

12-es vagyok, így nézett ki az első tesztelés után

[link]

2024. jan. 14. 09:45
 14/22 anonim válasza:

Néha nem lehet megérteni a teszteket

Este csináltam a tesztet, szinte alig lehet rajta valamit látni [link]

Ugyanaz a teszt reggel megnézve [link]

2024. jan. 14. 19:20
 15/22 A kérdező kommentje:
Én sem értem... holnapra várom, de szerintem nem merek tesztelni, csak pár nap után... amúgy lehet más fajtával kéne, ez érdekes dolgokat mutat ezek szerint nem csak nálam.
2024. jan. 15. 18:07
 16/22 anonim ***** válasza:

Soha nem volt szellemcsíkos, ahogy már korábban is írtam. Igaz, én csak a nemvárt napján teszteltem, addig nem akartam parázni. Aznap szép erős csík lett rajta. Amikor nem estem teherbe, teljesen fehér maradt.

3-as

2024. jan. 15. 18:11
 17/22 A kérdező kommentje:
Kedves 3-as, örülök hogy nálad működött, de időn túl ez tényleg fura nálam és a másik hozzászólónál is. De érdekes. Mindenképp ismétlek majd pár nap múlva, ma néztem pont elfogyott a boltban.:)
2024. jan. 15. 18:15
 18/22 anonim válasza:
Na mi lett? :)
2024. jan. 21. 07:56
 19/22 anonim válasza:
borzalmas ez a Prima teszt, nem ajánlom senkinek. kettőt is csináltam belőle, mindkettőn azonnal megjelent egy második csík is, halvány, de világosan kivehető. A nőgyógyászom mondta, hogy mivel nem egyértelműen rózsaszín a csík, lehet, hogy mégsincs terhesség. A többi teszt mind negatív lett. Szerintem ez iszonyú félrevezető.
aug. 27. 21:50
 20/22 anonim válasza:
Érdeklődnék lett baba? 😁
okt. 3. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!