Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Dm príma teszt tapasztalatok?...

Dm príma teszt tapasztalatok? Tudom nem a legbíztatóbb, de mit láttok?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2 nap különbséggel csináltam a teszteket, holnapra vagy legkésőbb 26-ra nem várom. Jókat olvastam erről a tesztről azért vettem, előtte sose használtam még. Érdekelnek pozitív és negatív tapasztalatok is. Holnap vagy ha kibírom holnapután csinálok másik fajtát.

#dm teszt
2023. dec. 23. 22:03
 1/9 anonim ***** válasza:
17%
Mintha egy ceruzával húzott szürke vonal lenne.
2023. dec. 23. 22:09
 2/9 A kérdező kommentje:
Élőben rózsaszín de én is látom, hogy vékony. Nem tapasztaltam még ilyet ezért is kérdezem hátha valakinek volt hasonló
2023. dec. 23. 22:54
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem pozitívnak tűnik. :) Én is ezt a tesztet használtam, igaz csak 1 nap késés után, akkor már elég egyértelmű volt.
2023. dec. 24. 09:48
 4/9 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, mindenképpen vegyèl majd normális tesztet. A felsőn én szürkének látom a tesztet, az alsón a csík meg hajszálvékony a csík. Persze lehet hogy amugy pozitív, csak elég furán néz ki.
2023. dec. 24. 10:47
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem is olyan lett a teszt mint neked a 2. Képen... 26-ra nem várom, de úgy érzem ezek szellemcsíkos tesztek :/ Teljesen úgy érzem meg fog jönni. Tegnap volt egy icipici rózsaszín folyásom is..

De remélem nem lesz igazam...

Most nincs itthon másik tesztem, ha 27ig kihúzom akkor van remény :)

2023. dec. 24. 12:57
 6/9 anonim ***** válasza:
Szia! Teszteltél azóta? :)
2023. dec. 27. 13:30
 7/9 A kérdező kommentje:
Szia. Igen, de a facelle negatív lett tegnapelőtt. Azóta sem jött meg, a hőm fent van még mindig. Hétvégén tesztelek újra ha addig sem jönne meg
2023. dec. 27. 22:36
 8/9 anonim ***** válasza:
Mi történt, lett baba, kedves kérdező?
szept. 17. 20:38
 9/9 A kérdező kommentje:

szia. bocsi csak most láttam a kérdésed. akkor nem lett baba és azóta nagyon sok ilyen tesztet láttam csoportokban és ez sajnos szinte mindig így néz ki

végül lett baba, de csak februárban, lassan meg is születik

okt. 24. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!