Negatív Prima terhességi teszt?
Figyelt kérdés
Halványan látok második csíkot de nem tudom eldönteni hogy ez az érzékenység miatt egy “szellemcsík” vagy mi?
(Rendszertelen ciklusom van, 26 napon tartok, utolsót nézve csüt-péntek kéne jönnie) jelen állapotban reménykedek hogy ez negatív teszt..
2023. ápr. 24. 12:41
1/11 anonim válasza:
Ismételd meg egy más fajta tesztel
3/11 A kérdező kommentje:
Én is ebben bízok hogy negatív.
A héten dolgozok végig már nem tudom mikor jutok el boltba, de mindenképp veszek egyet ha legkésőbb péntekig nem jelentkezik a menstruációm.
2023. ápr. 24. 12:59
4/11 anonim válasza:
Ez totál negatív, amire ránagyítottam fehér résznél lenne piros ha + lenne.
Ennél negatívabb nem is lehetne
6/11 A kérdező kommentje:
Én örülök hogy nega, nem vettem nagyon eddig hcg tesztet de most benne volt a pakliban… De bíztam benne hogy nem
2023. ápr. 24. 15:16
7/11 anonim válasza:
Ez negatív így, de nem azt jelenti hogy nem lehet még pozitív!
Nem tervezett lenne ha jól veszem ki.
8/11 A kérdező kommentje:
Mondhatni egy felelőtlen pillanat volt, így jelenleg a negatív teszt lenne számomra a pozitív..😄
2023. ápr. 24. 15:20
9/11 anonim válasza:
Ezen a fajta teszten mindig van 2. csík 😒 Ez negatív!
10/11 A kérdező kommentje:
Pozitív lett.
2023. ápr. 26. 13:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!