DM Prima terhességi teszt - ez lehet pozitív vagy hibás a teszt?
Figyelt kérdés
Ma reggel első vizeletbol csináltam a tesztet, látok vmi halvány csíkot, de furan néz ki. Tegnap is csináltam ugyanezt a tipust, az egyértelmű negatív.
Más használta ezt a fajta tesztet? Milyen tapasztalatok vannak?
2023. júl. 16. 19:48
3/15 A kérdező kommentje:
köszi a választ, legközelebb nem ezt a fajtát valasztom.
2023. júl. 16. 20:25
4/15 anonim válasza:
Nekem nem hozza be a tesztet a link. Valami hibát ír. :/
5/15 anonim válasza:
502-es hibakód. Rossz az átjáró. Csak ezt mutatja.
6/15 A kérdező kommentje:
hát ez fura, én sem tudom megnyitni, még böngészőből sem, ugyanezt az 502-es hibakódot dobja nekem is
2023. júl. 16. 20:36
8/15 anonim válasza:
Köszi, ez a link már jó. Hát, tényleg furi ez a teszt. Engem is bezavarna. Akárhogy is ez szerintem értékelhetetlen. Lehet hogy pozitív lesz a teszted, vagy ma már az lett volna, de ez most se nem pozitív, se nem negatív. Mikor tesztelsz újra? :) Én biztos türelmetlen lennék..
9/15 anonim válasza:
Ez negatív, de nekem azonnal kimutatta, amikor várandós lettem. Nem rossz a márka egyáltalán, erősen mutatta nemvárt napján.
10/15 anonim válasza:
Teljesen negatív, ahol a fehér csík van ott van a teszt rész és mivel nincs hcg a szervezetedben szépen fehér marad.
Nekem bevált ez a teszt, 6 nappal mensi előtt + volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!