DM Prima terhességi teszt - ez lehet pozitív vagy hibás a teszt?
Ma reggel első vizeletbol csináltam a tesztet, látok vmi halvány csíkot, de furan néz ki. Tegnap is csináltam ugyanezt a tipust, az egyértelmű negatív.
Más használta ezt a fajta tesztet? Milyen tapasztalatok vannak?
Szia, csináltam másnap egyet Predictor Early teszttel, de az negatív lett. Aztán el is engedtem, viszont 9 napig tartott a menstruáció és erősebb volt mint korábban.
Egyébként nagyon furán alakultak a dolgok, mert aztán augugusztusban lett egy szép pozi tesztem dpo 14-en, viszont 6 nap múlva elkezdtem görcsölni és aznap estére meg is jött, plusz a 10-es teszt is szinte negatív volt már akkor.
Voltam dokinál, láttuk az üres petezsákot.
Aztán jött a szeptember, ott dpo 11-en teszteltem, lett egy olyan halvány tesztem, amit csak egy bizonyos szögben és erős fénynál lehetett látni. Másnap negatív lett, és meg is jött. Brutál erős vérzés kíséretében. Plusz itt Covidos is lettem, 39 fokos lázam volt, alig bírtuk levinni. Voltam dokinál, megint láttuk a petezsákot, de üres volt.
Szóval a fentiek alapján szerintem júlusban is hasonló lehetett.
Azóta megcsináltattam egy véralvadási panelt, ahol az MTHFR C az heterozígota lett, de ez nem magyarázza a fentieket. Illetve Anti foszfolipid vizsgálatot is, az is negatív.
Most a párom megy DNS fregmentációra és ROS vizsgálatra.
Gratulálok:)
Remélem minden rendben lesz Veletek.
Mióta próbálkoztok?
Hát ma volt egy kis rózsaszín folyás. Mivel korai még mondta az orvos sokat pihenjek és nospa. Sajnos nem tud vele csinálni semmit mert még uhn se látja. Úgy H reménykedem.
Nekünk már van lassan két éves kislányunk és most tesot szeretnénk. Ez a második hónap. Ti mióta?🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!