Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovuláció - lh teszt?

NemFogodKitalálni kérdése:

Ovuláció - lh teszt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ez az 5. ciklus amit nézek lh teszttel.

Az előző ciklusaimat nézve, már kellett volna hogy legyen peteérésem. De valószínüleg csak most lesz holnap/holnap után.

A minap tettem fel egy kérdést, amiben arról kérdeztem, hogy lh teszt és lh teszt között mennyire normális a nagy eltérés?

Mindkét (az új is ég a régi teszt is) 25-ös érzékenységű, annyi eltéréssel, hogy más márka.

Hogy értsétek: az első, amire feketével van írva az LH, az az a teszt, amit eddig az előző hónapokban használtam. Annyit még hozzátennék, hogy ezen a teszten amit eddig használtam, a tesztcsík SOHA nem volt erősebb a kontroll csíknál.

Ez pl az előző havi tesztelésből van. A 10. napon volt a legerősebb a tesztcsík, de látszik, hogy még így sem erősebb a kontrollnál.

[link]

Majd már csak 1 db volt ebből a tesztből itthon, így elszaladtam venni. De abban a boltban nem volt az a fajta teszt amit eddig használtam, másik boltba már nem akartam menni, így vettem azt ami ott volt. Az az ezt a fajta tesztet (amin fehérrel van az LH, ez az új teszt). Ezen ma már elég szép erős vonalka volt, csatolom a képet.

[link]

Viszont közben vettem a régi fajta tesztből is, és ezzel egyidőben, mindig ugyan abból a pisiből teszteltem mindkét teszttel. A régi fajta teszt szerint még nincsen ovum. A régi fajta teszt szerint ahogy nézem pl az előző havi teszteket, kb 2 nap múlva lenne csak pozi a teszt. Csatolom erről is a képet:

[link]

Viszont bizonytalan vagyok, mert a régi fajta teszten sosem volt még erősebb a tesztcsík a kontrollnál, ezen az újon pedig szép erős most. A másik ami miatt bizonytalan vagyok, eddig minden hónapban elég erősen görcsöltem peteéréskor, most néha-néha enyhén szurkál de ennyi. Tehát most még ebből sem tudom követni.

Csatolok azért képet erről a hónapról, ahol mindkét tesztről látszanak a képek, viszonyításképp, hogy mennyire eltér a 2 fajta teszt:

[link]

A félreértések elkerülése végett, a képek tetején az 1.-2. nem azt jelenti, hogy ezek az első és második követett ciklusom, hanem ezeket kezdtem el ragasztgatni a füzetbe, a korábbi teszteket kidobtam mindig.

Melyik tesztnek hihetek? Hogy lehet ekkora eltérés a 2 teszt között? Persze, még holnap folytatom a tesztelést, mert lehet még csak most lesz, és az új fajta teszt is erősödik még. De mi van ha nem? Mi van, ha a régi teszt ennyire halvány marad (ismét), és az új teszt jelzi jól? Egyforma erősségű tesztek, de mégis ekkora az eltérés? Miért? Főleg, ha ugyan abból a pisiből vannak csinálva?

Bocsi hogy hosszúra sikeredett, köszönöm ha elolvastad, és köszönöm, ha válaszolsz :)

jan. 3. 00:44
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi az érdeklődést! :) sajnos semmi. Kiderült, hogy alacsony a progeszteronszintem. Előző ciklusom elhúzódott 24 nap helyett 34 napra (szedtem progeszteront, ahogy abbahagytam, rá 10 napra jött meg)… ez a mensim még mindig tart, ma volt a 15. napom. Múlthét pénteken voltam dokinál, már majdnem elmúlt a vérzésem. Nem tudott rendesen megvizsgálni, a petefészek átjárhatósági nem sikerült. Megultrahangozott, ahol látta, hogy a méhem tetején van egy megvastagodott rész, ami nagyon valószínű, hogy polip… azt tanácsolta, hogy kezdjem el szedni a progeszteront ismét, de most napi 2 tablettát, hogy elmúljon a vérzés. Szombaton elkezdtem szedni a napi 2-t, azóta nem hogy elmúlt volna, de felerősödött a vérzés… írtam ma a dokinak, hogy most mit csináljunk, de későn írtam, már nem dolgozott. Holnap válaszol. Most meg kell várni, hogy elmúljon a vérzés, aztán megint megjöjjön, és az is elmúljon. Majd jövő hónapra kapunk időpontot, elérzésteleníti a méhemet és kamerával megvizsgálja, és ha tényleg polip, akkor azt ott rögtön le is szedik. Kicsit félek. De tényleg sok tünetem van, ami erre utal….
szept. 9. 19:06
 12/12 anonim ***** válasza:

Ohh, ezek szerint megkaptalak egy másik kérdésedben. 🙃

Sajnálom itt is, fel a fejjel!

szept. 9. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!