Mennyire megbízható az ovulációs teszt? Ajánlotok valami megbízhatót?
Jók ezek a tesztek, de nem csodatevők. Ezekből is van különböző erősségű, ki kell tapasztalni, neked melyik a megfelelő. Ezen kívül, ezek a tesztek csak az ovulációt megelőző LH csúcsot mutatják, de ez még nem garancia arra, hogy meg is történt a tüszőrepedés. Összességében azért hasznos tud lenni, főleg ha mondjuk elég ritkán tud/akar együttlenni a pár vagy ha mondjuk valakinek nem olyan rendszeres, szabályos ciklusa van.
Én a rossmannak a saját márkás ovu tesztjét szeretem, facelle a neve.
Én 2 hónapig használtam, de nekem szabályos 28-29 napos ciklusaim vannak mindig, így tudtam mikor ovulálok, a teszt csak megerősítette ezt, nem láttam értelmét tovább használni.
Igen sajnos össze vissza a ciklusom!!
Most pl sajnos ma jött meg!!
Most 26 napra jött meg!!
#6 köszi h ezt megosztottad! A billings alapján nézted egyébként anno a nyákot?
Én nem követem a módszert, de akik igen, ők mondják, hogy a nyákból teljesen leolvasható, hogy éppen mi zajlik benned (akkor is, ha nagyon nagyon kevés van belőle), csak meg kell tanulni, mire kell közben figyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!