Lehet anyai apai összeférhetetlenség ha én 0Rh Dpozitiv vagyok a férjem meg AB-?
Figyelt kérdés
2023. dec. 14. 16:08
1/9 anonim válasza:
Én úgy tudom akkor van gáz ha anya negatív.
2/9 anonim válasza:
Akkor van gond, ha az anya negatív.
3/9 A kérdező kommentje:
És ez minden vercsoportnal? Vagy csak az RH faktor számít ?
2023. dec. 14. 17:27
4/9 anonim válasza:
Nálunk ugyan ez a felállás. Nem volt összeférhetetlenség. Az okoz gondot ha az anya negatív.
5/9 A kérdező kommentje:
Csináltunk vercsoport elemzést. Én 0- férjem AB-
2023. dec. 14. 19:15
6/9 anonim válasza:
Nálunk is ugyanez , a lányom meg B vércsoportú lett.
7/9 anonim válasza:
Rh összeférhetetlenség akkor alakul ki, ha az anya rh- ÉS a magzat pozitív. Ott is a 2. terhességtől kezdődnek a gondok, de mivel már van antidótum, így ez sem probléma már.
8/9 A kérdező kommentje:
Valószínű akkor nálunk is ez lesz.
2023. dec. 14. 21:20
9/9 anonim válasza:
Csak abban az egy esetben gond, ha az anya Rh-, a magzat meg Rh+. A többinél semmi se történik. De aki így van, az kap anti D injekciót és ennyi. Manapság már nem jelent gondot, ha gondozott a terhesség és tudnak az Rh összeférhetetlenségről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!