Rh összeférhetetlenség?
Ezek szerint férjed pozitív. Érdekes, úgy tudtam, negatív anyáknak automatikusan adnak már antiD-t, ez az az anyag, amit a véredbe juttatva gyakorlatilag leállítja az ellenanyag termelést, ami kicsapná a második baba vérét.
Tudtommal az injekciót nemigen kellett volna megismételni, de legyen a védőnődnek igaza. Másrészt az Rh összeférhetetlenség nem a teherbeesés valószűnéségén változtat, hanem a születendő (nem első) baba idegrendszerét támadja (többek közt)...
Elvileg akkor csak rh- babát tudsz kihordani, hiszen a szervezeted ellenségként kezeli az rh+-t mivel nem kaptál andi-d szurit amit pont azért kellett volna megkapnod a vetélés után hogy lehessen babád akár rh+ is. Szóval mondhatni rh --ra kell gyúrni az fog megszületni.
Elvileg 72 órán belül kellett volna a szuri, szóval így utólag nem hinném hogy lehet. Vagy nem tudom, nem vagyok orvos, de amikor ennek utána néztem akkor úgy olvastam és valóban szülés után én is kaptam
Teherbe esni tudsz, csak a lényeg, hogy rh- legyen, mert az rh+ az valószínű elmegy.
Amúgy az elvetélt babáról nem tudni hogy milyen rh volt? Mert ha rh - ő is akkor más probléma lehet.
Nem vagyok orvos, csak én is rh - és a fiam rh +
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!