Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha barátomal szeretnék babát...

Ha barátomal szeretnék babát de neki 0, a vércsoportja nekem meg A-s akkor nem lesz valamilyen gond valami vér összeférhetetlenség vagy valami ilyesmi? Csak mert meséltek már róla

Figyelt kérdés
2014. aug. 24. 18:31
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
51%
Az az Rh+ es -. A nuLLas vercsoport nem akadalyoz semmiben.
2014. aug. 24. 18:37
 2/17 anonim ***** válasza:
28%

Jártál te általánosba biológia órára?

[link]

2014. aug. 24. 18:40
 3/17 anonim ***** válasza:
0%
Nahát, valaki megtanított írni? Az előbb még "nulás" volt a barát vércsoportja :D
2014. aug. 24. 18:51
 4/17 anonim ***** válasza:
0%

Bizony lehet, én se tudtam róla, míg át nem éltem.

Én 0-s, férjem B-s vércsoportú, mindketten RH+ vagyunk, azzal nem is volt gond.

A lányunk B-s lett és ha jól emlékszem úgy magyarázták nekem a kórházban, hogy mivel a várandósság alatt az én §-s vérkeringésemmel élt, születés után a szervezete ellenanyagot termel az anya vére ellen, vagy ki akarja a szervezete tisztítani magából a belőlem benne maradt hormonokat, vagy hasonló, nem emlékszem már pontosan.

Lényeg, hogy születése utáni 3. napra annyira besárgult, hogy át is szállították mellőlem a Megyei kórházba, mert a kék fény mellett speciális gyógyszerekre volt szüksége.

Legrosszabb esetben vérátömlesztésre is szükség lehetett volna és szenvedhetett volna maradandó agykárosodást is, de szerencsére 1 hét intenzívvel megúsztuk, addig beengedtek hozzá 3 óránként, hogy szoptathassam.

2014. aug. 24. 19:01
 5/17 anonim ***** válasza:
78%

4-es! Szeretem, amikor azok osztják az észt, akikkel történt valami, de nem tudják pontosan, hogy mi és mondtak nekik valamit, de nem tudják, hogy pontosan mit is. :) Ajánlom figyelmedbe a fenti linket, elolvasásra.

Valamint ezt, a besárgulásról:

[link]

2014. aug. 24. 19:12
 6/17 anonim ***** válasza:
10%

4-es ne írj hülyeséget.

A sárgaságnak köze sincs a vércsoporthoz,én A-s vagyok a fiam is mégis besárgult és elvitték mellőlem.

A vércsoporttal akkor lehet gond ha az anyuka 0-.Olvassatok utána

2014. aug. 24. 19:47
 7/17 anonim ***** válasza:
70%
4-es, sajnálatos, hogy a babád besárgult, de azért ekkora zöldségeket ne hordj össze...
2014. aug. 24. 19:54
 8/17 gabszem ***** válasza:
nem gond, férjem 0-s nekem A-s a vércsoportom, most várjuk a második babát
2014. aug. 24. 19:58
 9/17 anonim ***** válasza:
55%

Nekem A Rh- a vércsoportom páromnak A Rh+.Volt egy vetélésem és vetélés után kaptam AntiD ellenanyagot,hogy a következő baba ellen a szervezetem ne termeljen ellenanyagot ha netalántán a párom vércsoportját örökli.

Ennél a két vércsoportnál van csak gebasz a többinél nincs úgyhogy ne aggódj :)

2014. aug. 24. 20:04
 10/17 anonim ***** válasza:
27%

9-es vagyok jobban mondva csak ebben az Rh felosztásban van baj.

pl 0- anya 0+ apa

2014. aug. 24. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!