A vércsoport összeférhetetlenség nem tudja befolyásolni a teherbeesést?
Csakhogy nem az AB-nek van hozzá köze, hanem az Rh faktornak...
Ha az anya neg, a baba poz, akkor az anya ellenanyagot termel, és a következő pozitív gyermeknél támad az ellenanyag, már méhen belül.
Én összeférhetetlen vércsoportú vagyok!
A férjem pozitiv.
Az első teherbeesésnél semmit nem érzékel a szervezeted. A lányom is pozi lett.
Kaptam anti dt.
A második terhességggel sdm volt gond de azután is kaptam mert a fiam is pozi lett!
Annyi hogy nekem egy vagy két vérvétellel több van emiatt!
Én így tudom,mert a nagynál a szobatársam AB- volt.
...
És akkor?
2 válaszoló vagyok.
A vércsoportom rh 0 negativ.
A férjem B pozitiv!
2 gyönyörű gyermekünk van!
De tény hogy vannak olyanok akik ndm passzolnak de azt nem tudom a vércsoport befolyásolja e!
Azt tudom a sajátomból mondva hogy nem függ össze ha te más vércsopodtú vagy! Mert az első terhességnél a szervezeted még nem ismeri fel mivel áll szemben úgymond! Ha 72 órán belül nem kapsz a szülés után anti d-t akkor lesznek problémák a teherbeeséssel!
A férfi vércsoportja meg nem befolyásolja hogy te teherbe ess!
Neki úgymond mindegy!
Meg mondom! A mindkét gyerekem pozitiv lett. Az egyik b pozi a màsik 0 pozi!
Bocsánat 3. Válaszoló!
A 6 válaszom!
Bocsiii!
Nem a teherbeesés nem megy,hanem megöli a magzatot a szervezet rh összeférhetetlenség miatt.
Ott van hogy rh összeférhetetlenség miatt... De nem gond...Az hogy nem fogod fel,hog az mellékesnek lett írva,hogy egy ab - szobatársam volt,aki mondta az rh összeférhetetlenséget,nem az én bajom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!