Valakinek volt már probléma 'vércsoport összeférhetetlenség' miatt?
Ezen elég felesleges aggódni. Manapság ez már elég megoldott dolog.
Ha a babád pozitív, akkor szülés után kapsz egy szurit és ennyi.
Igen, úgy van ahogy az első írja!
Csak annyit hozzá, hogy vetélés, abortusz stb. esetén (ha volt előzetesen) akkor mindenképp tájékoztatni kell a dokit (ha nem tud róla), mert akkor már ez 2. babának számít, és előre kell a szuri! Remélem nem bonyolult, amit írtam.
Tényleg, kapsz egy injekciót, és ennyi.
Amúgysem most lenne a probléma, hanem a következő babánál, ha pozitív lesz. Ezen tényleg felesleges rágódni :)
Második baba.
Az elsővel elvetéltem. Ezért is aggódom! Nem vetélés után kellett volna ellenanyagot kapnom? Vagy majd ha szülni fogok?
Nekem erről senki nem mondott semmit. Senki nem kérdezte sem az én, sem a párom vércsoportját.
Nagyszerű! 1.terhességemnél ilyenekre nem is gondoltam, csak kb.1hónapja kezembe akadt a férjem véradó kiskártyája, ott láttam a vércsoportját és kezdtem utánaolvasni a dolgoknak, mert érdekelt.
De mikor elvetéltem volt vérvizsgálat, patológia. Szóval biztosan nézték a vércsoportomat is. Nem értem miért nem kaptam ellenanyagot. Nem elég, hogy az újabb vetéléstől tartok akaratlanul is már, de még attól is tartanom kell, hogy emiatt beteg gyermekem születik.
Kis városkában élek, kis kórházban volt a műtét, talán le vannak maradva a 21.századból? Magándokihoz járok, idáig nem volt gondom vele, de ez most "kicsit" kiakasztott.
Nálam pont ez volt, csak anya vele volt várandós, mint 2. gyerkőcükkel. Akkor még semmit nem kapott közben és utána se, egyikünk se. Nekem kellett volna, hogy csináljanak vérátömlesztést, de a doki állítólag félt megcsinálni. Mondván anyum megijed, hogy valami nagy bajom van. Nem tudom ebből mennyi a valós, nekem a nyumék mesélték ezt.
Beteg nem vagyok, azt leszámítva, hogy diszleksziás. Remélem ez semmi gondot nem okozhat már, mert most én várom első kisbabánkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!