2án ilyen lh tesztem volt .3án már halványabb volt a tesztcsik akkor 3.a az 1 dpo?
Figyelt kérdés
2023. dec. 12. 07:35
11/17 A kérdező kommentje:
Ovutól számolva a napokat nem tudom de biztos több mint az első fele
2023. dec. 12. 12:23
12/17 anonim válasza:
Na hát ha nem tudod sajnos akkor kikell várnod a nemvárt napját.Ha 44 napos az valamilyen szinten nem normális.Várd ki mig meg nem jön.Vagy ha nem jön 7-9 nap mulva akkor tesztelj.
13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget!valójában akkor majd még most ágyazódna be is!nagyon korán vagyok vagyok még na hétfőn reggel tesztelek!aztán jövök ha érdekel
2023. dec. 12. 12:28
14/17 anonim válasza:
oksi nyugodtan számolj majd be mindenképp várj 1 hetet.
15/17 anonim válasza:
14 dpo körül már tesztelhetsz, ha addig nem jön meg. Arra beágyazódik ja sikerült.
Ha megjön akkor meg tudni fogod milyen hosszú a luteális szakaszod, az mindig állandó.
Pl ha neked 15, akkor 30 napos ciklusnál 15., 40 naposnál 25.nap az ovu, de az ovu és mensi között mindog ugyanannyi, a mensi és ovu között lehet változó.
16/17 anonim válasza:
10 dpon egy 10 es teszt nagy eséllyel halványan mutatná, ha biztosra mész 12 dpon tesztelj ott már közel 100 az eredmény.
Nekwm ha 9 dpon nem derengett, akkor nem is lett ott semmi később sem
17/17 A kérdező kommentje:
Akkor péntek vagy szombat reggel tesztelek leghamarabb ott lesz a 12 dpo.utána a naptáramba keddre írja a mensit! Tünet semmi majd látom!múltkor is 10 napot késett és doki mondta hogy minden rendben van se ciszta se semmi esetleg nem szeretnék babát?gondolom mert minden rendben volt!rákszűrés is!jelentkezem később a fejleményekről!képet nem tudok geltölteni nekem ez az elektronikai dolgok nem mennek😄
2023. dec. 12. 20:05
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!