31/42 A kérdező kommentje:
Azóta a mellem se fáj, meg semmi tünet. Ez változhat?
2023. nov. 24. 19:30
32/42 anonim válasza:
Van akik szerencsések egész terhességük alatt nincs tünetük. Van akinek csak az első trimeszterben, van akinek csak a végén, és vannak olyanok, mint én akik egész idő alatt rosszul voltak. 😁 Élvezd ki minden percét kismama vagy. Gratulálok 😘
33/42 A kérdező kommentje:
Voltam ma orvosnál, semmi papírt nem kaptam róla. Elküldött vérvételre, csütörtökön kell visszamennem. 2419 a hcg ha jól vettem ki. Ez nem tudim hogy jót e vagy rosszat jelent. Vizsgált hasi ultrahanggal is, hüvelyivel is itt csak azt tudtam kivenni hogy valami 8mm.
2023. nov. 28. 12:57
35/42 anonim válasza:
De nem kérdezted meg van e baba?
36/42 A kérdező kommentje:
De igen, annyit mondott rá hogy majd csütörtökön kiderül.
2023. nov. 29. 07:06
37/42 A kérdező kommentje:
Ma megint csináltam két tesztet.
12-en megyek ultrahangra, tegnap nem láttak semmit rajta. Pedig elvileg 5 hetes plussz 5 napos vagyok.
2023. dec. 2. 13:16
39/42 anonim válasza:
Nekem is ez volt nyugi, minden rendben lesz majd nemsokára szépen ott lesz a helyén :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!