Gabriel tesztről véleményetek? 2 ilyen tesztet csináltam..1 pozitiv lett időn belül másik időntúl de ott van a csik rózsaszín... Baby boom teszt negativ...
Nekem, mikor nem voltam terhes nem volt ott 2.csik.
Most mikor csináltam terhesen, erősebb volt a tesztcsik a kontrollcsiknal
A legjobb teszt. Ha nem idióta használja.
1.5 év alatt végig negatív volt. Mikor terhes lettem, egyből kimutatta késés után.
Időn belül kell leolvasni,és leírás szerint kell megcsinálni a tesztet. De sajnos ez csak egy bizonyos IQ szint felett érthető.
Koszonom aki normalisan valaszolt...
Mi az hogy idiota hasznalja?? Neharagudj egy tesztet barki megtud csinalni...istenem ezen az oldalon olyan sok nagyokos ember van..ki a franc kerte h irj ide.. ettol boldogabb lettel?
Ertelmesen leirtam mi tortent...pontosan ugy csinalom a tesztet ahogyan kell..!
Nem a 6-os válaszoló vagyok, de pl annyi, hogy időn túl nem nezegetunk tesztet, mert semmi értelme.
Ha nem terhes az illető egy teszt sem fog pozitívat mutatni, max annak nézik, mert a száradási csíkot/reagens helyet 2.vonalnak tudják be.
Valamint hiába mondják egyes tesztekre ,hogy 6-7 nappal menzesz előtt megbízható eredményt ad, ez sem igaz. Az a legbiztosabb, ha megvarod az esedekes menzesz napját (vagy hogy kessen) , és akkor csinálsz tesztet. Nem a teszt a rossz, mert egyesek időn túl pozitívnak vélik....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!