Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gabriel tesztről véleményetek?...

Gabriel tesztről véleményetek? 2 ilyen tesztet csináltam..1 pozitiv lett időn belül másik időntúl de ott van a csik rózsaszín... Baby boom teszt negativ...

Figyelt kérdés

2023. aug. 24. 10:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
25%
Miért nem lehet normális megbízhato teszteket venni?A gabrielen mindegyiken ott egy második csík.
2023. aug. 24. 10:08
 2/11 A kérdező kommentje:
Mert igazábol fene sem gondolta hogy a gabriel ilyen rossz...azota olvasok rola és nézem mások tapasztalatait de elég megosztó vélemények vannak mert van akinek halvány csikkal is valós pozitiv volt!
2023. aug. 24. 10:17
 3/11 anonim ***** válasza:
84%

Nekem, mikor nem voltam terhes nem volt ott 2.csik.

Most mikor csináltam terhesen, erősebb volt a tesztcsik a kontrollcsiknal

2023. aug. 24. 10:54
 4/11 anonim ***** válasza:
67%
Gabriel az egyik legjobb teszt! Hiába 25ös van ráírva sokkal érzékenyebb. Egy teszten 5óra múlva se lesz 2csík ha nem indult el a hcg termelés! Csak sok az ostoba nő aki nem fogja fel, hogy bizony a terhességek nagytöbbsége megszakad, csak aki nem tesztel észre se veszi, hisz "csak késett 1-2 napot". Aki meg tesztelt és pozi, de megjön az meg szidja a teszteket, hogy nem is volt terhes.
2023. aug. 24. 11:15
 5/11 anonim ***** válasza:
84%
Nekem a gabriel teszt már a nemvárt napján kimutatta. Erősebb volt a kontroll csíknál.
2023. aug. 24. 12:33
 6/11 anonim ***** válasza:
60%

A legjobb teszt. Ha nem idióta használja.

1.5 év alatt végig negatív volt. Mikor terhes lettem, egyből kimutatta késés után.

Időn belül kell leolvasni,és leírás szerint kell megcsinálni a tesztet. De sajnos ez csak egy bizonyos IQ szint felett érthető.

2023. aug. 24. 12:57
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindig jól mutatta ez a fajta. Negatívnál hómező, semmi szellemvonal, vagy reagens helye, pozitívnál szép, egyértelmű, erős vonal. Nem futottam bele még hibás tesztbe.
2023. aug. 24. 16:13
 8/11 A kérdező kommentje:

Koszonom aki normalisan valaszolt...

Mi az hogy idiota hasznalja?? Neharagudj egy tesztet barki megtud csinalni...istenem ezen az oldalon olyan sok nagyokos ember van..ki a franc kerte h irj ide.. ettol boldogabb lettel?

Ertelmesen leirtam mi tortent...pontosan ugy csinalom a tesztet ahogyan kell..!

2023. aug. 25. 15:24
 9/11 A kérdező kommentje:
Ja es hozzatennem hogy a facen a tesztes csopiban folyat teszik ki hogy pozitiv es kozben megsem... Akkor ezek szerint mindenki idiota szerinted..
2023. aug. 25. 15:26
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem a 6-os válaszoló vagyok, de pl annyi, hogy időn túl nem nezegetunk tesztet, mert semmi értelme.

Ha nem terhes az illető egy teszt sem fog pozitívat mutatni, max annak nézik, mert a száradási csíkot/reagens helyet 2.vonalnak tudják be.

Valamint hiába mondják egyes tesztekre ,hogy 6-7 nappal menzesz előtt megbízható eredményt ad, ez sem igaz. Az a legbiztosabb, ha megvarod az esedekes menzesz napját (vagy hogy kessen) , és akkor csinálsz tesztet. Nem a teszt a rossz, mert egyesek időn túl pozitívnak vélik....

2023. aug. 25. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!