Szerintetek negatív vagy pozitív ez a teszt?
2023. aug. 11. 12:17
2/11 anonim válasza:
Van ott egy nagyon halvány csík de szerintem holnap tesztelj újra.
3/11 anonim válasza:
Vagy nagyon korai, vagy negatív.
5/11 anonim válasza:
Te is látod , hogy alig látszik valami nem???? Miért nem vársz és tesztelsz újra???
6/11 anonim válasza:
Csak feltett egy kérdést. Arra való ez az oldal. Ha nem tudsz normálisan hozzászólni, akkor miért nem görgetsz tovább és hagyod figyelmen kívül? :)
Látok halvány vonalat ami rózsaszínnek is tűnik. Ha időn belül jött ki, akkor pozitív lesz. De tesztelj holnap vagy holnap után. 😊 Késik már? Mert ha késik akkor nem túl bíztató.
7/11 anonim válasza:
6# ezzel most előrébb van? Ezért kéne leszokni erről...rohadt unalmas
8/11 anonim válasza:
Igen előrébb van, mert ha pl 10 nappal van aktus után, akkor pár nap és erős pozitív lesz. Nekem nemsokkal volt erősebb tesztem 12 dpo-n és 38 hetes terhes vagyok. Szóval nemtudom miről kéne leszokni, de szerintem arról, hogy borzasztó paraszt módon kommunikalunk emberekkel név nélkül. És ez az unalmas, hogy azt hisszük ez totál rendben van. :) Kérdező neked szorítok. Kedves utolsó te meg menj pszichologushoz a depresszio kezdődik ilyen kötekedési kényszerrel és besavanyodottsággal :)
9/11 anonim válasza:
8# és ehhez a közösség segítsége kell?
10/11 anonim válasza:
Könyörgöm... Mire találták ki ezt az oldalt? :) nemkell neki segítened. :) Tudom hogy mikor én is ott álltam a halovány terhességi teszt előtt, én sem tudtam hogy odaképzelem vagy tényleg van ott egy másik csík. Aki régóta vár a babára bizonytalanabb ilyen téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!