Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek negatív vagy...

Szerintetek negatív vagy pozitív ez a teszt?

Figyelt kérdés
[link]

2023. aug. 11. 12:17
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Az a helyzet, hogy ez egy tavaly októberi tesztem, és rá két napra meg is jött. De se előtte, se azóta nem volt soha legalább egy hasonlóan halvány csíkocska sem, ezért a minap, amikor szembejött velem ez a kép - amibe azóta is kapaszkodok, hogy van remény - gondoltam megkérdezem, más mit gondol erről. Egyébként rózsaszín volt, és időn belül, kb 30 mp alatt lett ilyen. Abban a hónapban elég későn, a 19. napon éreztem az ovut (amúgy covidos is voltam), ahhoz képest ez a 13. dpo-n készült. Normális esetben 28 naposak a ciklusaim és az ovum is félidőben szokott lenni. Ezt egyszer nőgyógyász manuálisan, egyszer pedig vérvétel igazolta. Na, akkor már leírom röviden az esetem is :D Nem volt semmi panaszom, egy általános nőgyógyászati vizsgálaton azt mondták minden tökéletes egy terhességhez hajrá. Mégsem jött egy évig a baba, és bár én már hamarabb akartam kivizsgálásra menni, a doki azt mondta korai még. 28 éves voltam akkor. Aztán a hormonpanelen magas volt a TSH-m és a prolaktinom, ezt 3 hónap alatt fél-fél szem gyógyszer levitte, 2 kontrollon is voltam azóta, tökéletesek az értékek (TSH nem csak 4,9 alatt, hanem 1 és 2 között van). De azóta sincs semmi, pedig ennek is már több, mint fél éve. 3 pontos cukor és inzulinterhelésen is voltam, minden rendben, férjemmel minden rendben. Szedtem már mindenféle vitamint, mio-inozitolt, bio-melatonint, barátcserjét, ittam teákat stb. És már egy jó ideje nem is görcsölök rajta, rengeteget utazunk, éljük az életünket. Persze foglalkoztat a téma, de szerintem ez normális és nem számít görcsölésnek, meg ezt amúgy sem tartom egy túl jó fogamzásgátló módszernek :) Ugyanígy vagyok a stresszel is, nyilván nem egészséges, de azért ahhoz elég súlyos és tartós stressznek kell fennállnia, hogy a fogamzást befolyásolja. Illetve azt sem közvetlenül, hanem közvetetten, pl. leáll a peteérés, de annak meg ugye akkor nyoma van. Már csak egy petevezető vizsgálat maradt, de most a nyáron nem akartam ezzel foglalkozni. Ha az is rendben van, akkor nem tudják mi lehet a gond. Egyébként amióta szedem a bromocriptint és az L-thyroxint nem érzem az ovulációt (előtte se mindig, de amikor igen, akkor általában fájdalmas volt, de legalább megnyugtatott.) Régebben mértem a hőmet minden nap, mostanában csak a ciklus második felében szoktam megmérni, hogy lássam, felmegy-e egyáltalán (az alaphőmet a korábbi mérések miatt tudom) és mindig felmegy szépen. Őőő, kérdésem nincs, köszönöm a figyelmet :D
2023. aug. 14. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!