21/42 anonim válasza:
20 vagyok, de ha 2 kül{nböző teszten van 2 csík az valamit jelent
22/42 A kérdező kommentje:
Ma is teszteltem. Ez lett az eredmény. De azt mondták ciszta, meg hüvely fertőzés miatt is lehet pozitív. Tünetem egyenlőre nincs. [link]
2023. nov. 24. 09:37
23/42 anonim válasza:
Ezt ki mondta? Szerintem egy ciszta nem fog ilyen erős tesztet produkálni mint a jobb oldali :) Egyébként gratulálok :)
24/42 anonim válasza:
Egyébként képzeld én múlt hétfőn teszteltem pozitívat, előtte kb semmi tünetem nem volt, azóta is a melleim érzékenyebbek, illetve puffadok, múlt héten erős meg akar jönni érzésem volt illetve folyamatos álmosság. Van olyan akinek meg egyáltalán nincs tünete :) Szerintem ha nem jön meg illetve pozitív a teszted az már elég tünet :)
25/42 A kérdező kommentje:
Most megnyugodtam kicsit. Köszönöm.
2023. nov. 24. 09:50
26/42 anonim válasza:
Nagyon durva cisztának kell szerintem ahhoz lennie, hogy az pozitív tesztet produkáljon, szerintem foglalj időpontot nőgyógyászhoz :)
27/42 anonim válasza:
A ciszta nem termel hcg-t jó esetben.
Ez pozitív
28/42 anonim válasza:
Szerintem gyönyörű pozitív. Gratulálok 🥰
29/42 anonim válasza:
Csatlakozom csont pozi!!
Nagyon gratulálok!!!😍😍
30/42 anonim válasza:
Szépen erősödik, ez bizony pozitív :) gratulálok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!