Ha pénteken voltunk együtt kb. Ovulációkor, akkor ma már lehetséges hogy beágyazódási barnázásom van?
Teljesen más, mint menzesz előtt, nekem mensi előtt mindig élénk piros, majdnem pink a maszatolásom, ilyet sose tapasztaltam.
De azt olvastam, kell neki 6-10 nap, nem hiszem, hogy 4-5 nap alatt leért a helyére?
Vagy ne legyek optimista és ez progeszteron hiány. Sohasem volt ezzel gondom amúgy, szóval furcsállnám, ha pont akkor lenne progihiányom, amikor nekiesünk a babaprojektnek, a méhnyálkahártyám is mindig jónak látta a dokim, félévente járok hozzá.
Igazad van, én ezt elírtam, mert kávé előtt kattogott az agyam. Arra gondoltam h a 8-11. DPO körül, azaz pénteken akarok teszetelni, mert mult kedden kezdett fájni a jobb petefeszkem, és pénteken volt a legvizesebb a folyásom.
Köszi a hasznos válaszokat es az 1 db privátot!
Sajnos elkezdett görcsölni a hasam, így biztosan előbb meg is fog jönni, mint szokott (30-35 napra).
Nem ovu teszteltem egyelőre, de reméljük sikerül nemsokára. Én most a Covidot hibáztatom, mindketten cefet betegek voltunk október első 2 hetében sajnos. Egy barátnőm 3x elvetélt 2020-2022 között, mindketten eü-s dolgozók a férjével, így mindig elkapták a vírust az első 12 hétben, amit nem bírt a szervezete, se a kicsié... 2022 nyarán elült a járvány és akkor fogant a kislányuk. :) És nem ők az egyetlenek, akik a nagy Covid hullámok alatt nem tudtak teherbe esni. :/ Legalább 5 kolléganőm esett teherbe 2022-ben, mind 25-30 közöttiek vagyunk.
És ami nagyon fura, hogy mind az 5 2023-as munkahelyi baba fiú lett, januárban is érkezik egy fiú 2024ben. Poénkodtam azzal a 2 kolléganőmmel, akik most decemberre vannak kiírva, hogy rajtuk a világ szeme, hátha nekik kislányuk lesz idén. Nem árulják el a babák nemét, az egyik a szülésig nem is akarja tudni, mert babonásak.
2 helyen dolgozom, ezért van ennyi fiatal kismama körülöttem.
Próbálok nem szomorú lenni, ha idén nem jön össze, sok jó dolog történt velünk enélkül is. :)
"A beágyazódási vérzés nem barna maszatolás hanem 1-2 csepp vér törléskor és mindössze ennyi."
Ez nem igaz. Nekem pl világosbarnás-rózsaszínes maszat volt. Egy pár órán belül elmúlt, és nem törlésnél láttam csak, hanem a bugyimon, meg a tamponon, amit utána betettem. Nem friss, élénkpiros vér a beágyazódási vérzés.
17-es ha múlt kedden volt az ovulációm, mert pontosan én sem tudom, akkor simán megtörténhetett.
3. Értetlenkedő válasz, leírtam, hogy nem vagyunk robotok.
Még mindig fáj a hasam, de még nem jött meg, holnap mar sanszosan meg fog.
Azért van a kérdésben a kb. Péntek! Kedd és pentek közt fájt a jobb petefészkem. Szerdán és pénteken is együtt voltunk, de pénteken volt a legtöbb folyásom, vagy a termékeny nyák állagra a méhnyakon, utána lehet nézni, sok kép van róla a neten.
De még mindig feleslegesek a válaszaid, tesztelni mindenhogy kell, engem tapasztalatok érdekeltek.
Köszi annak, aki segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!