Tegnap előtt volt ovulációm.(együtt voltunk a férjemmel) Ma iszonyat felfáztam. Antibiotikumot kaptam. Befojásolhatja ez a majd beágyazódást?
Figyelt kérdés
Tüszőrepedés tegnap megtörtént (UH követés)
Ma jöttek a tünetek. Erős vizelési inger, fájdalom....orvosnál voltam. Felfáztam 🥺
Mivel idő kell még a beágyazódáshoz, így van esély, hogy nem befojásolja ha esetleg sikerült?
2021. nov. 11. 20:08
1/15 A kérdező kommentje:
Mit befolyásol ? Ezt nem értem 🤔
2021. nov. 11. 20:23
2/15 anonim válasza:
Semmit nem befolyásol, nyugi. Még nem vagytok összeköttetésben, úgyhogy semmit nem kap az antibiotikumból, a hormonjaidra meg szintén nincs befolyással, úgyhogy semmi akadálya, hogy beágyazódjon szépen.
3/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,most megnyugtattál 😊
2021. nov. 11. 20:58
4/15 anonim válasza:
Jobbulást és sok sikert! Ne aggódj a baba miatt, 2 hét múlva talán már egy pozitív teszt lesz a kezedben. Addig meg élvezd kicsit az életet és gyógyulgass. :)
5/15 anonim válasza:
Első nekifutásra épp kialakult egy hüvelygyulladásom, a szájon át szedhető antibiotikumot nem szedhettem be (nőgyógyász utasítására), amíg ki nem derült, hogy terhes vagyok-e, csak a helyileg alkalmazhatót használhattam. A hatóanyagnak utána is néztem közben a neten, és valóban káros lehetett volna. Beszélj az orvosoddal, mondd el, hogy benne van a pakliban a terhesség, így szedheted-e azt a gyógyszert.
6/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen 😊
Mondtam neki, ezért kaptam Monural 3g granulátumot. Ezt nem ismerem, és jelenleg úgy érzem nem is hat. Ez a felfázás nagyon kellemetlen tünetekkel jár.
Nagyon bízom benne,hogy 1 tasak elég lesz. 🙏
2021. nov. 11. 22:10
8/15 anonim válasza:
Szia, amennyiben sikerült a megtermékenyítés, nem fog gondot okozni. Viszont ilyen esetben számolni kell azzal is, hogy a felfázás+antibiotikum kúra, sikertelenség esetén, tehát ha mégsem lettél várandós, késést okozhat a menstruációdban! Ha esetleg késik, és a tesztek negatívak, javaslom, hogy 3-4 nap késés után inkább nézess egy b-hcg-t vérből. Sok sikert és kitartást!!!
9/15 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a hasznos információkat 😊
2021. nov. 12. 14:18
10/15 anonim válasza:
3-4 nap késés és negatív teszt után teljesen felesleges vérből hcg-t nézetni. Inkább várj további 3-4 napot, és csinálj új tesztet.
És vannak olyan antibiotikumok, amik ártanak, hiába termékenyültél meg. De ha az orvosod ezt írta, és szedhető terhesség alatt, akkor ne izgulj. Vizelettenyésztést csináltak legalább?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!