Ha pénteken voltunk együtt kb. Ovulációkor, akkor ma már lehetséges hogy beágyazódási barnázásom van?
Teljesen más, mint menzesz előtt, nekem mensi előtt mindig élénk piros, majdnem pink a maszatolásom, ilyet sose tapasztaltam.
De azt olvastam, kell neki 6-10 nap, nem hiszem, hogy 4-5 nap alatt leért a helyére?
Vagy ne legyek optimista és ez progeszteron hiány. Sohasem volt ezzel gondom amúgy, szóval furcsállnám, ha pont akkor lenne progihiányom, amikor nekiesünk a babaprojektnek, a méhnyálkahártyám is mindig jónak látta a dokim, félévente járok hozzá.
Nem is értem miért tettem fel a kérdést, angol nyelvű honlapokon informálódtam! Mi az a 2 hét? Addigra eljön a nem várt menzesz napja, nem akkor ágyazódik be. Egyes nők a 8-11. DPOn már pozit tesztelnek, szóval itt nem Nektek van igazatok. A mensi napja pedig lehet akár a 11. DPO is, mert senki se egy gép.
De ja én halok meg hülyén tuti
7-es mert tapaszatalatokra voltam kíváncsi, nem okoskodásra, csak Magyarországon ez nem dívik élő szóba se...
Nem lehet pontosan tudni, csak figyeltem magam és sokat vagyunk együtt, minden 2. Nap. Szóval 8-11. Dpo közt lehettem amikor írtam a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!