Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha esküvő után pár hónapon...

Ha esküvő után pár hónapon esetleg egy éven belül nincs hír hogy jön a baba, akkor rá szállnak az emberre hogy mikor lesz már baba?

Figyelt kérdés
Ki hogyan tapasztalta ezt? Mintha az lenne az általános gondolat, hogy az ember már az esküvő éjjelén összehozza a babát.

2023. okt. 31. 16:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szeptemberben volt az egy éves házassági évfordulónk. Mi idén márciubamn kezdtük el a próbálkozást,sajnos eddig nem sikerült. Kint élünk Németországban, az a gáz hogy nem is a család kérdezi hanem a szomszédok, munkátársaink hogy mikor jön a baba. És rám ez annyira nyomast gyakorol/gyakorolt hogy rá stresszelem sajnos. Meg mondtam aki kérdezte normálisan hogy legyenek kedvesek és ne kérdezzenek semmit,mivel nem szeretnék e miatt aggódni és majd jön amikor jönni szeretne. Ahogy látom be vált hála Istennek.
2023. okt. 31. 22:39
 12/14 anonim ***** válasza:
Én nem tapasztaltam ilyet, csak egy-két ember kérdezte meg. Biztosan függ a társadalmi közegtől.
2023. nov. 1. 00:58
 13/14 anonim ***** válasza:
Én ilyenkor közöltem, hogy egy baba nem rendelésre jön. A közvetlen környezetem nem nyomasztott ilyennel, de volt, hogy tök ismeretlen kérdezgetett és tett célzást a férjem képességeire. Mondtam, hogy velem van a gond.
2023. nov. 1. 23:06
 14/14 anonim ***** válasza:
Mi lassan 4 éve vagyunk együtt, az esküvőről senki se kérdezett még soha, a gyerekről kb másfél év után már igen. 23 és 27 évesek vagyunk, tehát szerintem nem is igazán a manapság ideális szülőkorban.
2023. nov. 3. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!