Esküvő előtt terhesség? Hány hónaposan látszik meg a pocak?
Sziasztok!
Párommal nagyon szeretnénk már babát.Az esküvönk szeptemberben lessz. Szerintetek,ha júniusban neki állunk és tegyük fel össze is jön,akkor látszódni fog már a pocakom? Érdemesebb lenne várni és inkább az esküvő után próbálkozni? Ti mit gondoltok erről?
Köszönöm a tanácsokat,válaszokat.
31/L
Hát alkattól is függ sztem, de olyan 5 hónapos körül kezd látszódni igazán. Amúgy nagy buli terhesen esküvőt szervezni/ tartani... Pláne ha az első trimeszterben sokat vagy rosszul, fáradt stb.
De ellenpélda:jó barátnőm pont 5 hónapos terhesen ment férjhez, de nagyon frankó ruhája volt, igy csak akkor látszott a pocak, ha direkt fogta a hasát 👶 szóval rajtatok múlik
Én hat hónapos várandós voltam mikor összehazasodtunk.bennünket nem zavart ha épp akkor leszek terhes.nagyon szép testhez simuló ruhám volt!
Kb nekem a harmadik hónaptól látszódott a pocakom mivel 158 centi és 48 kiló voltam,a hasam meg Sosem volt így feltűnően látható volt :D
Amugy meg igen benne van a pakliban h rosszilleteid lesznek,vagy nagyon fáradékony leszel.50-50% az esély igazából.én belevagnek :)
Én már 12 hetesen le sem tudtam volna tagadni, hogy terhes vagyok, ha akartam volna se.
Viszont nálam alap volt, hogy előbb összeházasodunk, aztán vállalunk babát. Persze nem szólok meg senkit, aki nem így csinálja. Tehát előbb összeházasodtunk, aztán próbálkoztunk a terhességgel. Ami egyébként bő fél év alatt jött össze.
Viszont kismama voltam, amikor a legjobb barátnőm esküvője volt. Nos, nem sokat voltunk ott, mert gyakorlatilag az egész terhességemet végighánytam, sokat voltam rosszul, tehát a levesig jutottam az esküvőn, aztán megvártuk, míg legalább a férjem eszik pár falatot, aztán eljöttünk haza, mert annyira rosszul lettem.
Szóval nem azon a 4 hónapon fog szerintem múlni. Én biztos védekeznék addig még.
Mindkét terhességemnél rókáztam, szédelegtem össze-vissza a 5-6. héttől a 16. hétig.
Persze van aki szinte észre sem veszi, a mensi elmaradásán kívül, hogy terhes.
Ezt neked kell eldöntened, bevállalnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!