Esküvő előtt terhesség? Hány hónaposan látszik meg a pocak?
Sziasztok!
Párommal nagyon szeretnénk már babát.Az esküvönk szeptemberben lessz. Szerintetek,ha júniusban neki állunk és tegyük fel össze is jön,akkor látszódni fog már a pocakom? Érdemesebb lenne várni és inkább az esküvő után próbálkozni? Ti mit gondoltok erről?
Köszönöm a tanácsokat,válaszokat.
31/L
Ahogy a tobbiek is irtak, direkt biztosan nem terveznek en sem eskuvot terhesen, vagy inkabb terhesseget egy mar megszervezett eskuvore. :)
Nalunk forditva volt, tervezetten vallaltunk gyereket es mar terhes voltam, amikir hirtelen felindulasbol az eskuvo mellett dontottunk.
Nalam az mar nem volt szempont, hogy latszani fog-e a hasam, mert kb 32 hetes voltam, amikor hazasodtunk.
Nalad viszont elso trimeszterben abszolut lurti az egesz, ha direktben nem akarod elarulni a nasznepnek. Hasad meg nem valoszinu, hogy lenne a babatol, de a puffadas mar latszodhat es nem a legkenyelmesebb dolog.
Ahogy irtak, ha emelygos/hanyos leszel, akkor megazervezni es vegigvinni egy ekkora bulit felerne egy kinzassal neked es nem lehet tul guszta hanyos zacskot markolaszni az oltarnal. :)
Valamint (ne legyen semmi baj, de) viszonylag gyakori jelenseg sajnos az elso idoszakban ilyen-olyan aprobb pecseteles/verzes, ami a legtobb esetben jol alakul, viszont 1-2-nehany hetes fekvesre “itelhetik” emiatt a kismamat. Ha barmi ilyen lenne, akkor lefujhatnad az eskuvot, vagy kockaztatnod kellene, egyik sem jo.
Én is kivárnám. Sok kellemetlen tünetet hozhat a terhesség, van akinek semmi tünete nincs, de erre nem lehet adni. Az elején puffadhatsz is, akkor meg szoros lehet a ruhád. Hányós is lehetsz. Megtalálhat az álomkór, nehezen bírnád a lagzit, ha éjszakába nyúlik. Gyomorégés is lehet. (Meg hát legalább egy pohár pezsgőt meg 1-2 valamit csak meginna az ember a saját esküvőjén.)
Így tervezetten nem esnék teherbe az esküvő előtt.
Miert pontozzazok le azt aki várandósan kötött házasságot?
Maradiság szerintem az h először házasság utána gyerek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!