Ha 08.20-án voltam valakivel utoljára, az lehet tőlem terhes ha mai nap (10.19) 8 hetes+3 napos a grav?
30as, de egyformák.
Ha én ma elmegyek a dokihoz és azt mondom neki, hogy szeptember 15en jött meg utoljára, Vagy hogy csináltam ovutesztet és aszerint október 3 volt az ovuláció, akkor is úgy számolja, hogy pár nap eltérés lesz. Pl.5+2 vagy 5+4, nem úgy hogy 5+2 vagy 3+4. Akkor is hozzáadta volna azt a 2 hetet ha tudtad volna az ovut. Vagy hogy gondolod, a 12 heti ultrahang azoknál a 10.en van megtartva, akiknek az anyja tesztelt ovura? Elég kipróbálnod bármilyen kalkulátort ahol lehet számolni fogantatás dátumával is. Nem 2 hét lesz a különbség.
Ezért vagy lepontozva mert hasznos amit írtál mert tudatlan vagy.
Jó, más véleményen vagytok.. De amiért eltér a tapasztalatom másétól, nem neveznék mást tudatlannak. (Pláne, hogy minden részeletet kérdezek az orvosomtól.) Én is abban a hitben voltam nagyon sokáig, hogy mindenkinek az utolsó menstruációtól számolják. Hát ezek szerint nem.
Kár ezen veszekedni. Alapból szerintem már épp elég baj az, hogy felmerül az a tény a kérdezőnél, hogy mástól lehet a baba..
Itt nem az a baj, hogy mást tapasztaltál, hanem sajnos lepontoznak, ha a válaszod nem releváns itt. Mert azzal sajnos nem tudunk vitatkozni veled, hogy nem számít a saját tapasztalatod perpillanat, a kérdezőéknek kell tudnia, mit mondott a doki.
El kellene gondolkodnod ezen kicsit, mert 2 pontoa vagy.
Mikor a hülyék okoskodnak.
Tessék. Írd be 8.20 mint fogantatás, meg ird be 8.03 mint utolsó menstruáció. 2 hét különbség lesz? Nem. Miért? Mert a terhesség kora az olyan mint egy mértékegység. Az 1 kiló az egy kiló, nem 80 deka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!