1 napja késik a menstruációs. Barátommal együtt voltunk június 4-én de sajnos nem védekeztünk nekem ez volt még csak második alkalom, hogy együtt voltam valakivel. Állandóan éhes vagyok valószínűleg terhes vagyok?
Nem élvezet el bennem
Nem jellemző rám h éhes vagyok az elmúlt két hétben 4 napon keresztül nem ettem mert soha nincs étvágyam már évek óta
Kicsi az esély, ha megszakítással csináltátok, de attól még lehetséges, hogy felcsinált a pasid. Gratula a felelőtlenségetekhez, az abortuszhoz/ vagy a nem kívánt gyerekszüléshez, attól függően hogyan döntesz- műtétre mész, vagy megtartod.
Annyi féle védekezési mód van, használjátok. Miért jó ha minden dugás után mehetsz kapartatni/vagy szülöd futószalagon a nem tervezett gyerekeket? A nincs eszed védekezni, ne tedd szét a lábad!
Mint írták kicsi az esélye, de lehetséges is egyben. Én nem foglak leszidni, nem vagyok senkid.
A száraz tényt írom le inkább.
Felelőtlenek voltatok mind ketten.
Ha nem vagy terhes ( ez a valószínűbb ) akkor legyen ez intő példa.
Az étvágyat a stresz el venni szokta, nem meghozni.
1 napos mentruáció kimaradás még normális, az ettől való félelmed alaptalan.
Ha 3-4 napot késik, vásárolj egy tesztet, vagy 2 különböző márkát.
Ha pozitív és kiderül, hogy állpotos vagy akkor innentől a továbbiakat neked kell el döntened.
Ha nem védekeztetek akkor fennállhat a kockázata hogy fogantatás történik, akár éhes vagy akár nem. Az éhségérzet növekedését ezernyi dolog okozhatja.
A ciklus sosem állandó, az ember nem robot, +/- pár nap teljesen természetes.
Ha 1 hétnél nagyobb az eltérés és éltél védekezés nélküli nemi életet akkor vásárolj egy tesztet. Rá egy hétre kontrollteszt.
Az aktus óta hét nap telt el. Tegyük fel, hogy távozott spermium közben(nem minden férfi előváladékában van, de ez lutri). 9 nap a beágyazódás, és utána még nagyjából 3 míg mutatja a teszt. 16-ig nem aggódnék a helyedben, ha addig nem jön meg, érdemes tesztet venni.
Teljesen biztos, hogy nem terhestüneteket produkálsz, hacsak nem volt előtte már hasonló helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!