Ha 08.20-án voltam valakivel utoljára, az lehet tőlem terhes ha mai nap (10.19) 8 hetes+3 napos a grav?
Nem tudok írni. A kérdezőt csalta meg a párja, ő az apa, vagy nem?
Amúgy teljesen pontosan nem lehet megállapítani a fogantatás dátumát, de biztosan nem 8.20-a! Én megbeszélném a helyedben ezt a dolgot a nővel.
A kalkulátor alapján legalábbis nem.
Most hogy 6 hetes vagy 8 hetes-e a magzat, vagy a terhesség, ezt így nem tudjuk... ovulálhatott aug. 20-án ha akkor jött meg neki amit írsz.
Én nem értek egyet az előttem való hozzá szólókkal..
Mivel pontosan tudja a fogantatás dátumát onnan kell számolni a terhességet nem a menstruációtól (ezt megkérdezik az orvosok, hogy tudja-e a fogantatás dátumát. Abban az esetben ha nem tudja, akkor veszik az utolsó menstruációtól). Tehát ha 08.02.-án volt havija, kb. Fél időben voltatok együtt amikor peteérés van általában, nagy valószínűséggel akkor eshetett teherbe. 08.20.-ától 10.19.-ig pontosan 8 hét és 3 nap van. Tehát valószínű.
Nálam megkérdezte az orvos, hogy tudom-e a fogantatás időpontját mert akkor onnan számolják a terhességet. De mivel nem tudtam pontosan megmondani, ezért számolják az utolsó menzeszemtől. Mivel így
tapasztaltam, és még nem volt problémám sem az orvossal sem a terhességemmel azóta sem, ezért gondolom nem hazudott. Ezért
kár lepontozni. 💁🏻 30hkm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!