Én csak azt nem értem, hogy ha szeretnéd azt a 4. gyereket, akkor miért 2-3 hónapot adsz a dolognak? A te korodban nem olyan egyszerű már, láthatod magad is. Meg ugye a statisztika sem nektek kedvez. Akkor mi ez a határidő dolog? Lehet, hogy pontosan ez a görcsös akarás áll a dolog útjában.
2023. okt. 17. 09:13
22/30 A kérdező kommentje:
Igazad van utolsó,de
Minek után már nem vagyok olyan fiatal ne akarok 42 után szülni mert abból semmi jó nem sül ki de ezt tudjuk!!
Vagyis mivel van 3 gyerkőc ha nem jön össze a 4.baba akkor sem esem kétségbe,csak annyira örülök hogy hát nem olyan hamar de a páromat rá tudtam venni még egy babára!!
2023. okt. 17. 12:25
23/30 anonim válasza:
Akkor szerintem lazulj le egy kicsit, adj 1 évet a dolognak, az még nem gáz. Ha jött 3, csak jön a 4. is.
2023. okt. 17. 12:29
24/30 anonim válasza:
41 évesen is éppúgy magas a kockázat, mint 42 után.
Ismerősöm anyja ekkörül szült, csak születéskor derült ki, mekkora a baj.
2023. okt. 17. 14:06
25/30 A kérdező kommentje:
Semmi közöd hozzá!!
Másrészt az az okos fejedbe eszedbe se jut ja nem sok van benne,hogy valaki szereti a gyerekeket,és szeretné a Magyar népet gyarapítani!?
2023. okt. 17. 20:05
26/30 anonim válasza:
Ha 26ost akartál írni , akkor nem nem otthon nevelem a gyerekemet, hála az istennek megadatott az hogy külföldön élünk 12 éve. Hagyd el az országot azt tanácsolom.Nemtudom mennyire sötét emberek élnek Magyarországon és nevelnek ott gyereket. Nekem nem ott kell és hálát adok az istennek.
2023. okt. 17. 21:01
27/30 anonim válasza:
#27!Tuti, troll. Ilyen hülye csak nem lehet már.
2023. okt. 17. 21:02
28/30 anonim válasza:
De az a baj, hogy ilyen hülyék szaporodnak ebben az országban, a munkámból adódóan naponta ilyenek sírnak nekem, szerintük az kiváltság hogy ők a semmire szülnék 4-5 gyereket és emiatt nekik ingyen járna minden. Aztán meg törli a kérdező is a válaszaimat, mert az igazság meg fáj
2023. okt. 17. 21:30
29/30 anonim válasza:
Máshol is az ilyen hülyék szaporodnak ám főleg, nehogy azt hidd, hogy nem. Csak legfeljebb ott meg is kapják érte, ami "jár", ha olyan a szociális háló. A normális családok másutt is megállnak annyi gyereknél, amennyit kényelmesen fel tudnak nevelni. Vagy még annyit sem vállalnak ilyen-olyan okok miatt.
2023. okt. 18. 08:30
30/30 anonim válasza:
Lehet, de itthon nagy divat lett ész nélkül gyártani a gyerekeket, aztán majd az állam eltartja őket. Azért tettem fel a kérdezőnek is azt a kérdést, hogy anyagilag is be tudják e vállalni a 4 gyereket, mert ha milliókat keres a férje meg 5 szobás házuk van akkor szép dolog a nagy család, de ha még 3 gyerek mellett sincs hó végén pénz kenyérre akkor oltári nagy felelőtlenség csak azért szülni, mert szereti a gyerekeket. Én is szeretem a kiskutyákat, mégse hozok haza 10et...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!