Mi lehet a hiba mit csinálunk rosszul!!??
Figyelt kérdés
Együtt voltunk
Mikor nyákos folyásom volt 2 nap is,plusz a termékeny napokon!
Jó csak 3x élvezett belém a férjem de akkor is fura hogy nem sikerült!!
Az ovulációs teszt valóban segíthet!!
Milyen árban lehet kapni??
Köszönöm
2023. okt. 16. 18:25
11/30 anonim válasza:
Használj ovulációs tesztet.Lehet jó áron kapni én 8ezer forintért vettem 20 terhességi tesztet meg 50 lh tesztet ez egy csomagban van benne premom a neve. De vannak más tesztek is dávid teszt stb.Szerintem azért várj egy kicsit nekem se elsöre fogant a babám még 25 se vagyok. Jó is lenne h amint beléd élvez hopp jön a gyerek.Ritka az ilyen eset, a párok 80%a hónapokig próbálkozik.Lehet annó összejött hamar most meg lehet hogy azért nem jön össze mert vagy rágörcsölsz erre az egészre vagy a korod miatt vagy a férjed kora miatt a spermák száma már elenyésző vagy rossz minőségű.Millió oka lehet hogy elsőre nem estél teherbe.Várj pár hónapot.
13/30 anonim válasza:
Amúgy attól,hogy volt peteérés stb.,bármi lehet. Nálunk minden vizsgálat jó lett,kivéve az FSH,AMH szintemet,korai petefészek kimerülés,ennek ellenére volt peteérés UH követés is igazolta,progeszteron is mindig jó volt ciklus végén. Tehát nem volt jele semmi ennek,óramű pontos ciklusok stb. Az meg,hogy 3x voltatok együtt nem kevés,amikor összejött a lányunk abba a hónapba 1x voltunk együtt egyéb okok miatt,ráadásul nem is középidőbe,amikor az ovum volt.
14/30 anonim válasza:
Az is lehet, hogy valójában megtermékenyültél, csak nem volt életképes az embrió és nem ágyazódott be egyáltalán, ezért nem tapasztaltad jelét a terhességnek. Az a 20%-os sikerarány úgy lesz, hogy valójában sokkal több baba fogan meg, de nem mind ágyazódik be, hanem olyan korán elmegy, hogy semmilyen teszt nem mutatja ki.
15/30 A kérdező kommentje:
Ertem köszi szépen mindenkinek aki normálisan válaszolt!!!👍
2023. okt. 16. 20:47
16/30 anonim válasza:
M8vel 13 napos a luteális fázisod és neked 7.dpon megjött, 5 nappal előbb ovuláltál, mint hiszed. Ez alátámasztja az is, hogy 2.án érett tüsződ volt, nem valószínű hogy 5,6 nappal az uh után volt, inkább 1-2.
Vegyél ovu teszteket.
17/30 anonim válasza:
Ebben a korban már koránt sem biztos, hogy mindig olyan petesejt érik meg, aminek megfelelő a minősége. Akár már a megtermékenyülés is meghiúsulhat miatta.
18/30 anonim válasza:
Szedd csak a frontint,cica! Az jót tesz a termékenységnek😉
19/30 anonim válasza:
Atto hogy ovulácios tesztet csinálsz,még nem fogsz teherbe esni,max.tudod mikor van a peteérésed.
20/30 anonim válasza:
Semmit nem csináltok rosszul, hiszen 3 gyermeket is sikeresen összehoztatok. Ami lehet az az, hogy 40+-osan már semmi sem úgy működik mint 20-30 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!